Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Inkább Orbán vagy Gyurcsány?

Inkább Orbán vagy Gyurcsány?

Figyelt kérdés
Melyik volt jobb, kinek az emberei szimpatikusabbak számotokra?

ápr. 10. 16:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
23%

20-as ezt meló volt kikeresni,leírni elismerem..Nekem ehhez nincs türelmem, de az rtl hiradó még mindíg a 2. legnézettebb, hiába sorolsz olyan adókat amit nem néznek. A 444, Vv Zsolti, meg a GulyásMarci Két Jóvanezígyes, Pottyondi mind a bal libsi kormányellenes proagandát tolja sok milliós nézettséggel.

Ki fizeti őket az a kérdés? Külföldről pénzelik őket hogy megdöntsék a legnépszerűbb kormányt akire több mint 3 millióan szavaztak? Minden ország kormánya arra törekszik, hogy hallassa a hangját , Német o ban vagy Usa-ban is elnyomják az ellenzéki hangokat ellehetetlenítik a jobboldali pártokat.

Ez ilyen játék, ha hagyod a libsiket győzni azonnal elnyomásba kezdenek cancel kultura, balos diktatúra, véleményterror. Kirúgnak az állásodból , ha nem értesz egyet a meleglobbival vagy szerinted a transz nő nem nő.. Az ilyenek miatt akarják betiltani az afd-t németben, az ilyen libsi diktátorok miatt visznek el rendőrök face kommentelőket nyugaton mert beírják: sok a migráns zavarja őket hogy gyilkolásznak.

És igen, ezt ellensúlyozni kell idehaza. Ha nem tetszik, menj el és vissza se nézz, ez nem a te országod.

ápr. 13. 17:56
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Ja és face, youtube. Az összes jobbos tartalmat shadow bannolják, eltüntetik, megszüntetik ,tiltják, közben előre tolják a balos libsi tartalmakat, még ha végtelenül gusztustalanok is. Ezért sokan átmentek már alternatív helyekre X-re meg Rumble-re.

Kivéve persze ha fizetnek keményen a kormányárti tartalmakért, akkor kitör belöllük a kapitalista és nyilván tolják a fizetett tartalmat. Azért a libernyák is a zsebét tömi akkor elvek nincsenek már annyira igazi komcsi tempó..

ápr. 13. 18:02
 23/27 anonim ***** válasza:

#21-22

Bizonyítsd, hogy akiket felsoroltál Amerika pénzeli.

Én mindegyikről tudom bizonyítani akiket én felsoroltam, hogy a fidesz pénzeli őket.

ápr. 13. 23:49
 24/27 anonim ***** válasza:
91%

Az RTL is csak azért nem tolja a Fidesz propagandát, mert a németeké, és odáig sem ér el a kormány keze.

Amúgy bedöntenék azt is, ha tudnák.

Remélem meg vagy elégedve, hogy:

- Világ legmagasabb áfája itthon van.

- Egészségügy romokban

- Oktatás romokban

- Utak minősége értékelhetetlen

- Csökken a várható élettartam

- Egyre idősebb az ország autóállománya

- Európában az elmúlt időszakban Magyarországon volt a legmagasabb infláció.

- Romokban a vasúti közlekedés

- Rengeteg a rákos beteg

- Sok az öngyilkos

- Rengeteg a kórházi fertőzés

- Korrupciós indexen mi vagyunk a legrosszabbak az EU-ban.

- A leggyengébb valuta az EU-ban a Forint, pedig lett volna lehetőség áttérni Euróra.

És még lenne mit sorolni.

ápr. 14. 00:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Ezek mind ferdítések vagy egyáltalán nem a kormány miatt van. A 27 % az sok, ennyi az igaz! Ezt aláírom ez durva.

Oktatás egészségügy az szokásos mantra 100 éve ez az aduász, csak unalmas..Öntheted oda a világ pénzét csoda ott nem lesz.

Leírtam, semmi bajom se az oktatással se az egészségüggyel. Engem elláttak, gyerekek tanulnak. Orvosok hatalmas emelést kaptak. Ja hogy kivették a zsebből a korruciót hát ez van sírtak is miatta :)

Tanárok megkapták az emelést szóval kussolhatnak. Tudvalevő nyilt tény mennyi a fizetés, önként vállalták, mehettek volna piacra dolgozni.

Látom a felsorolás nagyrésze egészségről szól .Az hogy nincs egyéni felellőség vállalás meg az emberek a szabadon elérhető töménytelen infók ellenére segghülyék és házidisznóvá zabálják fel magukat, cigiznek , isznak és kanapén tespednek ahelyett hogy akár teljesen ingyenes sport tevékenységet csinálnának futás, túra, kondipark ,foci,stb nem a kormány hibája! És nem pénzkérdés! Pont az kerül pénzbe hogy cigizz meg igyál meg zabálj. Szóval van itt lóvé mert egyik tevékenység sem olcsó. Érdekes én meg tudom tenni hogy egészséges maradok, és nem terhelem az egészségügyet, baleseti okon kívül soha nem megyek orvoshoz. Ha valaki segghülye és igénytelen az meg ott ül mindennap a rendelőben és csúnyán néz az orvosra ha az azt mondja : életmódváltás. Doktor úr inkább írjon fel valamit műtsön meg adjon új májat.., szánalom. Én kibaxnám őket mint a macskát szarni...de nem teszik mert jó az egészségügy és én tb-mből tartják el ezeket az önpusztítókat is. Ez nem a zorbán hibája, hanem magukba kéne nézni ezeknek!

nyugati libsi leplezetlenül kormány ellenes felmérések alapján, hogy hogy áll a korrupció, hagyjuk nettó hazugságok.Igen van, tény, de minden országban van.Ahol ember van ott korrupció is van. Ursula vonder Pfizer.

Infláció is volt de letörték, már egészen kultúrált árak vannak engem pl nem izgatnak. Dolgozni kell, keresni kell, a bérek is emelkedtek szépen , normális helyre kell menni dolgozni és akkor lesz fizetés amiből simán kifizeti az ember a magasabb árat. Az a baj az emberek csecsemő szinten rekedtek sírnak hogy adja a kormány a szájukba a cuclit, de fel kéne végre nőni .

ápr. 14. 09:14
 26/27 anonim ***** válasza:

"Infláció is volt de letörték, már egészen kultúrált árak vannak"

A 800 forintos kilónkénti kenyér ára neked kulturált? Miközben 4 éve még 300 Ft se volt. Szépen visszaböfögted a kormánypropagandát.

ápr. 14. 09:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Az a baj megint megy a nevetséges hazugság, ami konkrétan csak egy egyszerű árkereséssel cáfolható: a aldi-ben auchanban is 418ft a kenyér kilója, nem 800. De süthetsz magadnak is otthon, én azt teszem, ajánlom mindenkinek.
ápr. 14. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!