Karácsonyra szavazol budapestiként?
#10 szép hogy baloskent ekkora homofób vagy.
Majd meglátod, hogy nem úgy lesz.
#11 Ki mondta, hogy balos vagyok? Ellenzékinek lenni nem egyenlő azzal, hogy valaki balos. És a balosok sem mind liberálisok.
#12 Remélem, de gyanús, hogy itt is sokan kedvelik Vitézyt.
Én sem vagyok fideszes, de Gergely tényleg bebizonyította hogy nem ér semmit a munkája.
Az nem helyes hogy valakit csak azért kell megválasztani mert nem fideszes.
LMP fidesz fiókpárt.
Ungár Péter anyja Schmidt Mária
vérfideszes nő, a terror háza igazgatója.
LMP a legnagyobb kamupárt valaha, Vitézy-nek pedig szintén van fideszes múltja és egyáltalán nem próbálja bizonyítani, hogy őt nem a fidesz küldte.
KariGeri meg beállt a DK mögé.
Gartulálok neki is.
Azért azt remélem látjátok kedves Pestiek, hogy jelenleg nincs egy értelmes jelölt, avagy a felhozatal egy vicc.
Remélem indítanak Magyar Péterék főpolgármester jelöltet és ha a Pestiek is egyetertenek azzal hogy nem kell se Orbán se Gyurcsány, akkor a TISZA párt jelöltjére fognak szavazni.
Schmidt Máriáról:
Orbán Viktor főtanácsadója 1998-2002 között
Az LMP le aem tudja tagadni, hogy nem a fideszből él.
A politikai elveik is nevetségesek:
Mikor létrejött a párt még nem hívták magukat zöldeknek.
A logójuk viszont már akkor is zöldsl színű volt.
Nos időközben kitalálták, hogy ők zöld elveket fognak vallani, mert az divat és a logójuk is zöld színű 😂
Kb. így működik az a párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!