Mit gondoltok Pottyondy Edina posztjáról Magyar Péter jelenséggel kapcsolatban?
"Nincs lelkierőm megcsinálni a heti videót.
Egyrészt megrémít az az elfogult őrület, ahogy Magyar Péterhez viszonyul az ellenzéki világ egy része. Nem látok különbséget az Orbán-és Gyurcsány-fanatikusok vérszomja és a Magyar-hívők kritikátlan komment-talibánsága között. Tényleg az lenne a vágyott szép új világ, hogy ha egy riporter nem a közmédiás alákérdezést tolja a két hónapja még a NER-ből bőséggel eléldegélő, hirtelen ellenzéki szerepben közhatalomra ácsingózó, gyakran önellentmondásba keveredő politikus-aspiránssal, azt az új Messiás hívei válogatott gyalázkodásokkal szénné alázzák?
Nincs tisztítótűz, csak pokol és mennyország. Ez Magyarország.
Másrészt a végtelenségig elkeserít, hogy Tarr Zoltánt, háromgyerekes édesapát, református lelkészt, a szombati tüntetés legjobb felszólalóját kirúgták a munkahelyéről a következő munkanapon. Ez Oroszország.
Nem tudom, hogy hol van most a helyem. Videós vagyok, humorista, aki szórakoztatással és a véleményével tartozik.
De ebben a világban az őrület és a gátlástalan gonoszság ül tort, és most nincs erőm viccelődni. Talán nem is helyes."
Mintha anyámat hallanám, aki amúgy néha a fideszre szavaz... Szerinte is Magyar Péter egy utolsó senki, aki odacsinál, ahonnan enni kapott és hogy egy volt fideszes miért kritizálja a kormányt?
Oké lehet, hogy sok mindent nem tudunk (nekem sem 100%-ig szimpatikus minden és minden körülmény), de akkor ilyen erővel maradjon Vitya nyugodtan, jó ez nekünk még 20 évig, amíg ki nem múlik végelgyengülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!