Magyar Péter miért futott el, miért nem akart válaszolni lényeges kérdésekre?
Szabályosan elfutott az Origo újságírója elől Magyar Péter, amikor az indiai ragasztógyártó cégtől lopott lógóról akarták kérdezni. Magyar közben zavaros és összefüggéstelen mondatokat mondott a végtelen jelről, amit szerinte mindenki használ. Most a lopott logó miatt mindenki rajta röhög.
Ráadásul Magyar Péter pl jogtalanul ( engedély, hozzájárulás nélkül) használta fel Varga Miklós dalát, Demjén Rózsi dalát, a Bikini dalár, és a Fonográf együttes dalát....
Jól kezdi, pedig jogász a lelkem.
Az Origónak én sem válaszolnék egyetlen kérdésére sem. Régebben az egyik kedvenc hírportálom volt de annyira lezüllesztették hogy a bulvárnak is a legalja lett.
A logóval kapcsolatban majd születik egy törvény nemsokára hogy kétmilliárd forint bírság és két év börtön jár az ilyen lopásokért. Ez egyszer már megtörtént ugye tudod?
A Henekkennek mentek neki a fiúk önkényuralmi jelkép használata miatt a Csiki Ser védelmében :) Ez kb akkora melléfogás volt mint amikor Lewis Hamilton beperelte a svájci óragyártót hogy a nevét illegálisan használja, mondjuk az óragyár már akkor ezt a márkanevet használta amikor Hamilton szülei fejében ő még csak kósza gondolat volt.
#1 Szerinted ezt a dalt is engedély nélkül írták? Mert én úgy tudom hogy Bródyt pont az ö cselekedetei inspirálták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!