Ha a Fidesz úgy érzi hogy vesztésre áll és bukik akkor még jobban bebetonozza a hatalmát?
Gondolok itt arra hogy majd előállnak mindenféle próbálkozással hogy Magyar Péter pártja vagy akár az egész ellenzék miért nem indulhat a választáson. Stb..
Pl most is törvénybe iktatták hogy az igazságügyi miniszter belenyulhat az ügyészségi dokumentumokba. Ahelyett hogy elszégyellték volna magukat, rögtön hoztak egy törvénymódosítást
"majd előállnak mindenféle próbálkozással hogy ... akár az egész ellenzék miért nem indulhat a választáson"
Ez már paranoia, akárhonnan nézzük... :)
#5 jó most nyilván én is túloztam, hogy értsétek mire gondolok.
Azt viszont biztos hogy OV nem viselné valami jól ennyi 2/3-os kormányzás után hogy csak úgy leváltsák őt.
Valamelyik este sztem firkal egy uj torvenyt, hogy o az orokos vezeto, aztan annyi, probelma megoldva.
Kicsit komolyabbra forditva, elkepzelhetetlennek tartom sajnos, h torvenyes uton levalthato lenne, mar bebetonozta annyira. Ameddig hazon belul nem fordulnak ellene addig marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!