Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Feljelentette már valaki...

Feljelentette már valaki Magyar Pétert családon belüli erőszak miatt? Én feljelenthetem a rendőrségen?

Figyelt kérdés

Bayer, meg a fejesek a fideszben már 10 éve tudnak a dologról.

Vagy ez a fideszben természetes dolog, merthogy orbánt is verte az apja.

2024. ápr. 9. 08:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
9, pontosan, V Judit, ehhez képest VÉDETT személy volt.
2024. ápr. 9. 09:32
 12/15 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Keresztlányomat már többször megverte az élettársa, az apja feljelentést akart tenni, de a rendőrségen azt mondták, hogy csak a sértett tehet ezügyben feljelentést. De azért megpróbálhatod, kérdező, ha nincs jobb dolgod :)
2024. ápr. 9. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Annyira nyilvánvalóan terelés az egész, hogy nem is értem, miért ezen pörög mindenki.

A felütés ugye az volt, hogy rogánék kihuzatták magukat a Schadl ügyből, plusz ennek vonzatai. Vagyis egy halom köztörvényes bűncselekmény ami a fidesz vízfejet érinti.

És akkor odalökik Varga Juditot, hogy annak a Hajdú Péternek panaszkodjon a férjére - aki egyébként addig soha egyrossz szót nem szólt róla -, akiről a volt felesége már ugyancsak elejtett néhány kétértelmű megjegyzést. Aztán a korrupcióról, hivatali visszaélésekről egy szó sem esik?

Röhejes.

2024. ápr. 9. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:

A válasz az eredeti kérdésre az az hogy nem. A családonbelüli, illetve kapcsolati erőszak az magánvádas műfaj, annak kell kezdeményeznie, aki sérelmére elkövették azt. Egyedüli kivétel azt hiszem ha a gyerekek a sértettek, mert akkor a gyámhivatal, vagy egyéb gyermekvédő szervezet is elindíthatja a gyerekek védelmében, de ezzel a részével nem vagyok teljesen tisztában.

Annyit tudok még hozzáfűzni, hogy az Isztambuli egyezmény pl. előírná, hogy ne csak a megfélemlített nő kezdeményezhessen eljárást... milyen hasznos lenne ez most.

2024. ápr. 9. 15:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen. Erőszak, kiskorú veszélyeztetése.Az ügyészség befogadta.
2024. máj. 6. 04:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!