A globalista vagy a nacionalista szemléletmód szimpatikusabb neked?
Azt azért tegyük hozzá, hogy a nemzeti teljesen más minta nacionalista mert a mainstream közbeszéd a nacionalistát szélsőségesnek titulálja
Tehát két szélsőség között lehet nálad választani
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, és mindkettőnek vannak veszélyei.
Én korábban egyértelműen nacionalistának vallottam magamat, ma már nem. De attól még globalista sem lettem.
Mansour-ral egyetértek.
Nem mindegy a mérték, és hogy pontosan miben globalista vagy nacionalista.
6
A második világháború vége óta folyamatosak a nemzetiségeket érintő problémák, attrocitások Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, Ukrajnában. Őket mikor Trianonozzák meg?
Enyhe nacionalizmust gondolom a legjobbnak. Nyilván nem arról besézlek, amikor utálsz másokat, aki nem te vagy, de azért aki az EB-n szurkoljunk a hazánknak. Szerintem az a szép a világban, változatosak a kultúrák.
Ezzel úgy vagyok mint egy festménnyel. A festményen megvan a helye a vörös, a sárga, a kék, a zöld és az összes többi festéknek is. De ha az egészet csak összeöntöd, és úgy mázolod fel vászonra akkor egy egységes (barnás) színű lapot kapsz. Annak nem igazán van esztétikai értéke.
Mielőtt valaki megtalálna ezekkel:
Nem, nem úgy értem, hogy egy-egy csepp festék sem kerülhet rossz helyre, ne menjen mindenki haza
Igen, szerintem is fel kéne zárkóztatni néhány régiót de sok okból nem lehetséges.
Igen, a gazdaságnak globálisnak kell lennie (bizonyos mértékig).
6# Pl? Ha össze omlik a New Yorki tőzsde az egész világ gazdasága darabokra hullik 2008-ba is ez volt meg a 30-as évekbe...
Cigány-magyar
Lengyel-Fehérorosz
Görög-Török
Ukrán-Orosz
Szerb-Albán, Horvát, Bulgár, Roman
Stb
Nem bír egymás mellett meglenni nemhogy mêg egy nagy Egyesült világban éljenek...
A globalizmus csak rosszat hozott a világra... Az USA diktálja a világot, ami valljuk be sz.r.
A globalizmus egy elb.szott keveréke kapitalizmusnak meg kommunizmusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!