Mi a véleményetek Schifferről? Szerintetek is igaza volt Puzsérnak?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMU&t=736s
Itt szétalázta Schiffert. Most már mindenkinek világos hogy hova tartozik.
2024. ápr. 8. 07:42
11/20 anonim 

válasza:

Igen, igaza van. Schiffert megvette kilóra az orbánkormány, bár ahogy írták, szélbalos elképzelései egyre jobban illeszkednek a narancskomcsi kormány egyre szélbalosabb elképzeléseihez.
12/20 anonim 

válasza:

Schiffer Kiválóügynök András?! 🤣😂
13/20 anonim 

válasza:

Kiválóan meglátszik a gyurcsányisták egybites logikája. Aki nem ért egyet mindenben gyurcsánnyal, ne adj isten még kritizálni is meri, az fideszes 🤡 Ti intézitek el a Fidesznek újra meg újra a 2/3-ot, nem a Fidesz.
14/20 anonim 

válasza:

#13 Ez a fidesz politikája. Aki nem velünk, az ellenünk. Jó reggelt NERniában.
15/20 anonim 

válasza:

#13 köszönjük, hogy bemutattad "elvtárs" az egy bitet.
[link] tehát mindenki tyuuucsááány aki nem a beteg pedofiltámogató, korrupciópárti, háborúpárti szektátokhoz tartozik.
Csakhogy a kérdéses emberek, tudják hogy orbán-gyurcsány rendszer van, és hasonlóan gyűlölik a kettőt. Te pedig élsz az álomvilágban 🤣
16/20 anonim 

válasza:

#15 Köszönöm, hogy ilyen kiválóan illusztráltad, amit írtam. Magáért beszél, hogy engem is fideszesnek vélsz, miközben mihazánkos vagyok :D Tudom, az is a Fideszhez tartozik, a tények meg nem számítanak :D
17/20 anonim 

válasza:

Puzsérnak igaza van. Mindenki látta mit művelt a Hír TV-ben.
18/20 anonim 

válasza:

#16 nehéz, hiszen gyűlölöm a gyurcsányt. Igen, fideszes vagy, hiszen a ti tanyátol annak a fiókpártja. Ugyanaz a putyinszopó moszkovita hazaáruló banda. Az őseid nyomdokain jársz moszkva szolgálatában.
19/20 anonim 

válasza:

#18 Így legyen ötösöm a lottón :D Persze te magad a DK valamelyik fiókpártjára szavazol.
20/20 anonim 

válasza:

#19 fiókpártnak fiókpártja? Lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!