Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Youtube, facebook, tv, mindenh...

Youtube, facebook, tv, mindenhol Magyar Péter van? Ennyire retteg a fidesz?

Figyelt kérdés
Mennyi adóm ment el erre a lejáratókampányra, hogy 5-6 reklám egymás után mind a fidesz agymosása?
2024. ápr. 7. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Úgy tűnik.
2024. ápr. 7. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

"Youtube, facebook, tv, mindenhol Magyar Péter van? Ennyire retteg a fidesz?"

Nem. Ennyire sokat bámulsz mindenféle képernyőket, ahelyett, hogy élnéd az életedet. :)

2024. ápr. 7. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Vagy csak szeretnénk,hogy az emberekhez eljusson az igazság. Ez a nővérő börtönttöltelék nem juthat hatalomra.
2024. ápr. 7. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
#3 igen-igen, inkább tartsuk hatalmon a jelenlegi nőverő börtöntölteléket!
2024. ápr. 7. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Évi 100 milliárd megy el propagandára ha nincsen választás.

Ez kb. Évi 10 ezer forint fejenként.

2024. ápr. 7. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A fidesz nagyon azt akarja ,hogy mindenki Magyar Péterre figyeljen, ami rájuk nézve nem túl kellemes, így elgondolkodtató,hogy mik azok a még kellemetlenebb dolgok,amikről a Magyar Péter storyval akarják elterelni a figyelmet.

Egyébként ajánlom az ublock,adblock hirdetésblokkolókat, nekem így semmilyen reklámot nem dob be.

Hát igen, ha az adóforintjaim szóba kerülnek ,az megint egy kényes téma, a NER éveken keresztül tömte Magyar Pétert az adónkból, most pedig a lejáratására pár hét alatt elköltenek még ugyanannyit. Ha ezekről az adóforintokról én dönthettem volna, akkor eleve nem adtam volna Magyar Péternek semmit, és akkor pont ugyanitt tartanánk. De hát akkor most már egyék meg a levest, amit megfőztek maguknak.

2024. ápr. 7. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
na én ezért nem fizetek már oda adót :D
2024. ápr. 7. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"inkább tartsuk hatalmon a jelenlegi nőverő börtöntölteléket!"

Nagyon remélem, hogy ha bárki bárkiről tudja, hogy nőverő, annak nem csak itt nagy a szája, hanem tett ellene feljelentést!

2024. ápr. 7. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:

8# A fideszes maffia 10 éve tudta és senki nem tett feljelentést.

5# Kicsit számold újra azt a számot. Mivel kb 3 millió ember fizet adót és az a szám inkább 150 milliárd, picit több lesz az.

2024. ápr. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!