A libsik megint palira vannak véne? Néztem MP tüncikéjét, de csupa jólöltözött gazdag fiatalt láttam. A Fidesz meg köztudottan a legszegényebb falvakban húzzák be a választást.
Figyelt kérdés
ápr. 7. 18:40
3/13 anonim válasza:
Mert gazdag jólöltözött fiatalok nem lehetnek ott?
5/13 anonim válasza:
A fiatalok meg már többnyire már mind jólöltözöttek, adnak magukra.
8/13 anonim válasza:
Fidesz kormány, csak jólöltözött fiatalokat látsz, ennyi változott.
9/13 anonim válasza:
Elég baj az, ha "az adok magamra" értelme az, hogy márkás külföldi multik zsebét tömködő pazarló módon élem az életem. Tanulni, fejlődni kellene és a szüleinket segíteni. Az hogy a ruhának ma az a rendeltetése, hogy márkás legyen csak annyit jelent, hogy ostoba vagy. Palira vettek. Más tudjuk kik zsebét tömöd vele. Ebből is látszik értelmileg milyen palik voltak ott. 😂
10/13 anonim válasza:
"A Fidesz meg köztudottan a legszegényebb falvakban húzzák be a választást." Győr, Sopron, Székesfehérvár a legnagyobb fideszes fellegvárak már negyed évszáazada. Szerinted a legszegényebb falvakhoz tartoznak ezek a települések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!