Miért olyan biztosak sokan abban, hogy Szentkirályi Alexandrának nincs esélye győzni az idei főpolgármester-választáson? Mire alapozzák ezt a meggyőződésüket?
Én arra alapozom, hogy nem népszerű politikus elég csak ránézni a facebook oldalára meg úgy általában sem valami ismert a neve.
Na meg Budapesten az is hátrány hogy a Fidesz jelöltje.
Egyetlen dolog szól mellette szavazatszerzés szempontjából, hogy ő egy nő. - ebben ki is merült, hogy mi lehet vonzó benne.
Én elméleti esélyét sem látom, hogy ő nyerjen, szinte biztos vagyok benne, hogy visszalép Vitézy javára.
Ez is csak tereles a Shadl-Vollner-Toni-Barbara-Adam ugyrol. Ennyi erovel egy macskat is jelolhettek volna, az is kepes egy villanykortet becsavarni.
Nagyon valószínűtlen, hogy kb. ilyen eredménye legyen a választásnak?
Karácsony: 33%
Szentkirályi: 33,5%
Vitézy: 30%
A maradékon osztozna a Jobbik és a Mi Hazánk jelöltje.
#18 én nekem nem szimpatikus a fidesz jelöltje, de ilyen okádék erkölcsi szinten hogy lehetsz, hogy ilyeneket írsz egy emberről?
Mi franc bajod van ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!