Nem hiszem. A magyar legendásan lusta és haszonleső nemzet,ami mindig mindent készen akar kapni.
Gyorsan belelkesül és ugyanolyan gyorsan az ellen fordul,akiért/ amiért tegnap még lelkesedett.
Azonnal akarja a " mannát" és még az legyen nagyon hálás, aki adta.
Ez egy ilyen nép.
Ezen senki és semmi nem fog változtatni.
#10 A mai határon túli magyarok közül nem hiszem, hogy sokan lennének, akik még Nagy-Magyarországon születtek volna. Meg ne hogy már egy erdélyi mondja meg nekem milyen kormány legyen a fejem felett...
Akik meg külföldre mentek, azokat a jelenlegi rendszer üldözte el. Zömében fiatalok, akik már nem fogják a nyugdíjadat kitermelni.
9
Magyarországról elmenekült fiatalok? Mindjárt lefordulok az asztal alá. Menj ki külföldre dolgozni magyarok közé. El fogsz képedni, hogy ezek a "fiatalok" milyen görény módon viselkednek odakint (kevés kivételtől eltekintve). Volt hozzájuk szerencsém...
13: van igazságod.
Több, mint húsz éve élek Ausztriában és mindig is különösen nagy figyelmet fordítottam arra, hogy magyarok még véletlenül se kerüljenek a közelbe.
Fun Fact: volt olyan magyar szomszédom,aki évekig nem tudta, hogy én is magyar voltam.
Osztrák/ német vezetéknevem van és csak az volt csengőn, postaládán.
Nem reagáltam, amikor magyar beszédet hallottam. Csak és kizárólag németül vagyok itt Ausztriában bármit megérteni.
Egészséges távolságot kell tartani tőlük,mert olyanok, mint a vámpírok: amíg tudnak, valami módon " kiszívják" az emberből,ami nekik kell.
Értem ezalatt: anyagilag vagy morálisan tönkre vágják az embert,ha nincs észnél a kiszemelt áldozat.
"mindig is különösen nagy figyelmet fordítottam arra, hogy magyarok még véletlenül se kerüljenek a közelbe"
Ez csak előítélet. Te is tudod (pl. itt, a gyk-n is láthatod), hogy nem minden magyar egyforma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!