Meleg romaként csatlakozhatok a Mi Hazánk ifjaikhoz? 19/f
Figyelt kérdés
Meleg vagyok es roma, viszont egyetértek minden a párttal, kivéve az LMBTQ.
A romabűnözés szerintem létezik, de én más roma vagyok, beilleszkedtem a társadalomba!
ápr. 7. 00:32
3/9 anonim válasza:
Amikor már nem hajtanál neki semmilyen hasznot, élve elásnának valahol. Ilyenek ezek.
4/9 anonim válasza:
Ha egy hitler-féle táborban akarod végezni, akkor jelentkezz nyugodtan. Mást nem várhatsz a migatyánktól.
5/9 anonim válasza:
Díszcigánynak lehet, hogy elmész, de hogy oda nem fogsz beilleszkedni az biztos.
6/9 anonim válasza:
Akkor már inkább a fideszbe, úgyis ugyanaz.
7/9 anonim válasza:
Van az öngyűlő cigány, öngyűlölő zsidó, öngyűlölő meleg, de olyanról, akiben ebból kettő egyszerre van meg, még nem hallottam.
8/9 anonim válasza:
Melegként az MH-ban annyi az esélyed, mint a lőtéri kutyának éleslövészeten!
Nem tudnál valami valóban normális párthoz csapódni?
9/9 anonim válasza:
Toroczkainak román oláh roma volt a felesége és a gyerekei, szóval mi a kérdés. Ott a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!