Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Brüsszelben mit szólnak...

Brüsszelben mit szólnak Magyar Péterhez?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 6. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem is hallottak még róla!
2024. ápr. 6. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontos ez nekünk magyaroknak? A fideszeseket nem számítva.
2024. ápr. 6. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

A Der Spiegel - tudom, nem Brüsszel - lehozta a tüntetést. A facebookon sokan örültek a hír alatt.

[link]

2024. ápr. 6. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Idependent meg élőbe közvetítette kedves #3-mas. Szóval tudnak róla külföldön és szerintem örülnek is neki, hogy végre valaki leválja a kövér disznót, és Magyarország végre demokratikus irányba tud elmozdulni.
2024. ápr. 6. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Röhögnek.
2024. ápr. 6. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudom, tudom egy kicsit lekéstem a kérdésről...

Amit én észre vettem a nemzetközi sajtóban (brit, amcsi és német), hogy nem fűznek, hozzá különösen semmit.

Inkább csak érdeklődést mutatnak felé. Nem tudom, hogy mit gondolnak Brüsszelben (ami egy ellégé tág "fogalom" szóval ott nem csak egy vélemény van), de azt már tudjuk, hogy MP-nek vannak ellenvetései az EU-val kapcsolatban.

De az EU nem foglal álláspontot MP-vel szemben, MÉG!

2024. máj. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!