Dobrev Klára kikényszerítheti az idei előrehozott országgyűlési választásokat?
Figyelt kérdés
Dobrev most arról beszél, ha elveszti ezt az EU-s, önkormányzati választást idén Orbán, akkor ki lehet kényszeríteni, az előrehozott Parlamentit. Azt mondta Gyurcsányné, hogy ő ezt ki tudja kényszerítheti. Namost nem vagyok jogász. Neki vannak jogászai. Meg tudja tenni?
Ha jól értem, ha a DK, Momentum vagy akár Magyar Peti pártja több szavazatot szerez, akkor valóban választás kell még év végén?
ápr. 6. 19:41
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
Nem tudom, nem is érdekel
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem , ez egy hatalmas bullshit :D Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ezzel csak megint hülyét csinál magából.
2/8 anonim válasza:
Úgy fogalmaznék hogy segíthet egy előrehozott választást, de kevés az esélye.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy arra gondol hogy van ilyen EU-s törvény, ha elveszti a kormánypárt időközben egy EU-s választást, akkor parlamentit kell csinálni? Nem tudom
ápr. 6. 19:44
4/8 anonim válasza:
hagyjuk már, a dk annyira csapkod, mint a fidesz. Egy kutya a kettő.
5/8 anonim válasza:
faxság, ilyenért nem lehet kiírni semmit, meg mit írnak ki 2/3 mellett semmi beleszólásuk semmibe :D Nevetséges árnyékszékkormányzók
7/8 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, 2006-ban Gyurcsány mondta: őt törvényesen nem lehet eltávolítani! Szerintem azóta nem sok minden változott...esetleg még jobban bebetonozták magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!