Hogyan tudom Youtubeon letiltani Orbánék Magyar Péter ellenes reklámvideóit letiltani? Bármit próbálok, mindig jönnek. Hány milliárdba kerül ez nekünk?
Próbáltam letiltani, bejelenteni ezeket a reklámvideókat. Korábban más zavarók reklámoknál ez működött, letiltottam, nem jött többet, a Youtube beadott helyettük más jellegű reklámvideókat. De az Orbán propaganda videóknál ez a funkció egyszerűen nem működik.
Ki is írja a Youtube, amikor megjelenik ez a videó, hogy "Letiltva", de attól még lejátszódik. És mindig ez az egy reklám jön be két videó között. Már hányingerem van tőlünk (a propaganda videóktól és Orbánéktól).
Mégis mennyibe kerül ez nekünk?
Milyen Orbános reklámot dob fel neked a YT?
Nekem álladóan az ikeás reklámot dobja. Az Orbánossal még nem találkoztam.
A Youtube új igazgatója 2 éve egy simlis alak, én is észrevettem, hogy befertözi a böngészöt valami adware. Ha valakinek van ideje meg kedve hozzá, simán leakaszthat a Google-röl pár milliárdot ha beperli öket ezért.
Újra kell raknom a böngészöket, és youtube-ot maximum front end kliensen át nézek a jövöben, úgy nincs reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!