Fideszesek, ha "véletlenül" autóbalesetben elhunyna Magyar Péter a napokban, akkor elhinnétek-e, hogy véletlen, és ezek után is a Fideszre szavaznátok-e?
Szükségtelen kiírások:
Nem feltételezem, hogy ilyet tennék már csak azért sem, mert szerintem hasznukra sem válna.
Nyilván történhetne véletlen is, és sok minden függ a körülményektől de remélem a kérdés lényegét értitek majd.
Nem kívánom ezt az eseményt
Simán azt szeretném felmérni, amennyire itt lehet, hogy mit gondolnátok akkor, ha itt is bejönnének a balesetek mint pl. Oroszországban, Kínában.
Hidd el kérdező, hogy a most fideszre szavazók jelentős része is várna már egy támogatható jelöltet az ellenzéki oldalról.
Mert ha a jelenlegi idióták és a fidesz között kell választani akkor a kisebbik rossz elve alapján maradjon a fidesz.
A labda évek óta az ellenzék térfelén pattog.
2. Pedig igaza van! A legtöbb ember az egykulcsos adó miatt szavaz oda. Amíg az ellenzék minden pártja azzal kampányol, hogy a középosztálybeli már gazdagnak számít és a második és sokkal magasabb adókulcsba tartozzon, nem fognak rá szavazni. Pláne, hogy ez az elvont összeg általában segélyek formájában a tudjukkikhez kerül.
A DK 5 oldalon tárgyalja a cigányok felemelését és segélyezésétva programjában. Bocsi, de nem, a szociáldemokrácia már nem divat.
#4 Írtam is. Csak a hozzállás érdekel.
#3 Nem értek egyet, de nem akarom kifejteni, mert akkor ez is elmegy abba az irányba, amiről már van 6000 kérdés itt fent. (Röviden a véleményem, hogy Gyurcsány is Fidesz, és 2010 előtt sem volt rosszabb mint most.) De a kérdés az most másról szól.
Figyelj, ezek ócska, felesleges erőlködések...
Nekem qrvára mindegy, hogy Magyar Péter el- hal, haknizik, celebkedik, bármi...
Én 2010 óta látom, érzékelem,hogy előre lépünk, az egész család, ismerősök, barátok rokonok.
Ezért szavazok a Fideszre.
Amíg ezt érzem, tok mindegy, nem érdekel, hogy a politikai színtéren ki mit csinál, a Fideszre szavazunk.
Immár a párommal bruttó 1 millió 400 ezret keresünk, állami szektorban, van szép ház, két autóval, és 25 millió megtakarítás...
Tudod, hogy hol álltunk 2009 környékén?
A csőd szélén, devizahitellel, munkanélküliség, borzalmas rezsi és még sorolhatnám...
Ilyen egyszerű!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!