Mit szóltok hozzá, hogy így kiosztották Magyar Pétert?
"az MSZP volt minisztere az ügyvéded, a liberális Nagy Ervin a rendezvényed főszónoka, a baloldali Hann Endrével csinálod a kutatásokat, a dollármédia sztárol, és még hosszasan sorolhatnám. Ízig-vérig baloldali politikus lettél, amit nem is csodálok, hiszen ahogy bevallottad, már 10 évesen az SZDSZ-es Demszky Gáborért rajongtál."
MP-nek nem tetszett az, hogy baloldali politikusnak tartják, erre írta ezt a riposztot Deák Dániel politikai elemző.
Azt, hogy mielőtt megnyitottam ezt a kérdést, már sejtettem, hogy trágyadombról származik: vagy Origo, vagy Prostisrácok, vagy Magyarnemzet, vagy Mandiner. Ezek azok az oldalak, ahová szerkesztőként nem agy kell, hanem nyelv.
Miután megnyitottam a cikket, és elolvastam, az álláspontom változatlan: ezeket azok olvassák, akik az intelligenciájukkal nem igazán lennének képesek büszkélkedni.
Ismét próbálják bevetni a szokásos panelt, ami szerint mindenki baloldali, aki bírálja a kormányt és/vagy annak politikáját.
A Fidesz és a propagandistái szerint csak az a jobboldali, aki mindenben egyetért a kormánnyal.
Itt ennél több kell a lejáratáshoz...
Várom, hogy a "baloldali", "asszonyverő" Magyar Péterről mikor jön szalagcím, hogy meleg. :D
A focistafeleségtől már egész messzire jutottunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!