Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy így...

Mit szóltok hozzá, hogy így kiosztották Magyar Pétert?

Figyelt kérdés

[link]

"az MSZP volt minisztere az ügyvéded, a liberális Nagy Ervin a rendezvényed főszónoka, a baloldali Hann Endrével csinálod a kutatásokat, a dollármédia sztárol, és még hosszasan sorolhatnám. Ízig-vérig baloldali politikus lettél, amit nem is csodálok, hiszen ahogy bevallottad, már 10 évesen az SZDSZ-es Demszky Gáborért rajongtál."

MP-nek nem tetszett az, hogy baloldali politikusnak tartják, erre írta ezt a riposztot Deák Dániel politikai elemző.

2024. ápr. 5. 08:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Nagy segitség ez a magyar családoknak, igen, az összes magyar családoknak.
2024. ápr. 5. 08:10
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy hogy egy Deák Dániel nevű hazug propagandista kiről mit mond barna nyelvvel?
2024. ápr. 5. 08:19
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Azt, hogy mielőtt megnyitottam ezt a kérdést, már sejtettem, hogy trágyadombról származik: vagy Origo, vagy Prostisrácok, vagy Magyarnemzet, vagy Mandiner. Ezek azok az oldalak, ahová szerkesztőként nem agy kell, hanem nyelv.

Miután megnyitottam a cikket, és elolvastam, az álláspontom változatlan: ezeket azok olvassák, akik az intelligenciájukkal nem igazán lennének képesek büszkélkedni.

2024. ápr. 5. 08:20
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Ez a deák a legundorítóbb szókiforgató, szóelferdeítő az pedofideszben.
2024. ápr. 5. 08:21
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Kutyát nem érdekli a NER propaganda a félnótás, tanulatlan fidesz híveken kívül.
2024. ápr. 5. 08:25
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Deák Dániel nem politikai elemző hanem egy gerinctelen propagandista. Kb minden szava hazugság.
2024. ápr. 5. 08:42
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire nem érdekel. Mint ha Handrás azt mondta volna nekem, hogy benzines helyett vegyek villanyost :DDD
2024. ápr. 5. 08:49
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
Danika egy elvtelen ember, sok butaságot összehord.
2024. ápr. 5. 08:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismét próbálják bevetni a szokásos panelt, ami szerint mindenki baloldali, aki bírálja a kormányt és/vagy annak politikáját.

A Fidesz és a propagandistái szerint csak az a jobboldali, aki mindenben egyetért a kormánnyal.

Itt ennél több kell a lejáratáshoz...

Várom, hogy a "baloldali", "asszonyverő" Magyar Péterről mikor jön szalagcím, hogy meleg. :D

A focistafeleségtől már egész messzire jutottunk.

2024. ápr. 5. 08:58
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Számon kérik MP-t hogy milyen politikai identitás volt 10 évesen, miközben nem fontos hogy Kövér László MSZMP KB, tag volt felnőttként... ? Ez komoly....
2024. ápr. 5. 09:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!