Az ellenzékiek hogy képesek egy olyan embert támogatni, aki még az aktuális törvényeket se tartja be?
Figyelt kérdés
Megszegte a kijárási korlátozást az új messiás:
"Az interjúrészéletből tehát két fontos körülmény derült ki Magyar Péterről:
– Vélhetően megszegte a koronavírus-járvány miatt akkor hatályban lévő kijárási tilalmat.
– Alkoholos befolyásoltság alatt állhatott a veszekedés közben, ami fokozhatta Varga Judit félelmét."
ápr. 4. 16:25
2/15 anonim válasza:
Ezzel azt állítod, hogy a ner-esekre nem vonatkozott a kijárási tilalom? Sőt a ner támogat egy alkoholistát, hogy kinevezik vezérigazgatónak?
Tudtam, hogy aljas ez a ner-es banda, de hogy ennyire...
3/15 anonim válasza:
Magyar Péter Gyurcsány kottájából játszik!
4/15 Ghgj válasza:
Mert ki nem szegte meg a kijárási tilalmat? Már tényleg agybaj ez a sok sületlenség, amit előszedtek.
5/15 anonim válasza:
Ha MP megbuktatja a kormányt az nekem elég a többi nem érdekel.
6/15 anonim válasza:
Ott van a mérleg egyik serpenyőjében az ügyészségre való bejárkálás és ügyészségi iratokba való belejavítgatás, míg a másik serpenyőbe csak ilyet tudtok tenni, hogy "megszegte a kijárási tilalmat". Hát én rohadtul nem úgy látom, hogy ez a mérleg egyensúlyban lenne.
8/15 anonim válasza:
A fidesz-szavazók hogy képesek olyan politikusokat támogatni, akik még a hatályos törvényeket sem tartják be?!
10/15 anonim válasza:
Miet, milyen torvenyeket kellene meg betartani, amelyek nem aktualisak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!