Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Fidesz, ha...

Szerintetek a Fidesz, ha megszorul, kivel kötne koalíciót?

Figyelt kérdés

A Mi hazánkat tartom kézenfekvőnek, mert most is kb együtt szavaznak és populisták.

Magyar Pétert, mivel alapvetően árulonak tartják, így vele nem fognak. Ezt csak abban az esetben tudom elképzelni, ha egyenesen Rogánék küldték be színjátszó tanodásnak, hogy átmentse a hatalmát.

A többi ellenzéki pártot kizárom, azok nem állnának szoba a narancsosokkal és kb fordítva is így gondolom.

Szóval ebből kifolyólag, mivel szerintem a Magyar Péter pártja soha nem lenne a Fidesznek opció, így ha kormányozni akár, előbb utóbb rakenyszerül lepaktál i a legnagyobb ellenzéki párttal, ami jelenleg a DK... 😵‍💫😂 Nah én ezt s mutatványt megnézném. Szóval MP vagy egyedül kell kormanyozzon, amire nem sok esélyt látok vagy így.

Azt tuti, hogy sakk matt helyzetbe kerül egy idő után, mert a legtöbb most létező ellenzéki pártot pont Ő fogja leszalámizni, szóval a DK-n kívül nem sokan maradnak a parlamentben.

2024. ápr. 4. 08:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

8

Ki szerint? :D

2024. ápr. 4. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

MP-nek jelen állás szerint még pártja sincs. Anélkül meg maximum egyéni jelöltként indulhat.

Egyetlen ember meg legfeljebb a saját körzetében vehet el szavazatokat bárkitől. De pártlistán még ott sem.

2024. ápr. 4. 09:22
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Ha úgy megszorulna akkor bárkivel akiből haszna lehet. Náluk olyan hogy elv már nem létezik, Kövér Laci bácsi is megmondta hogy ő nem elvtárs (mert bizonyára elvtelen társ). Emlékezzünk vissza a KDNP-vel való egyesülés előttre, ment a térdre csuhások most meg játsszák a keresztényt.
2024. ápr. 4. 09:27
 14/22 A kérdező kommentje:

11. Eszerint. Jó napot kívánok

[link]

2024. ápr. 4. 09:28
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Bárkivel. Én emlékszem még az 1998-as Fidesz-Kisgazdapárt koalícióra. Ezeknek nincsenek elveik, csak a hatalom, és a hatalmon maradás érdekli őket.
2024. ápr. 4. 09:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Amúgy lassan, de biztosan nő a támogatottságuk.
2024. ápr. 4. 09:42
 17/22 anonim ***** válasza:
35%
Engem valahogy sosem kérdez meg senki... Ennyit a közvélemény kutatásokról.
2024. ápr. 4. 09:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Jó ez jogos, mivel eddig soha semmilyen pártról nem kérdeztek eddig.(Legalább is engem biztos nem). De egy féléve volt Toroczkainak 205ezer felirtakozója most meg 220ezer van, tehát lassan, de biztosan növekszik. Csak lassan ébrednek az emberek. A héten olvastam olyat, hogy ő februárig volt fideszes, de most már elég.... Eddig nem vett észre semmit? De mindegy mert sokan még mindig nem látnak túl Orbánon meg Gyurcsányon...
2024. ápr. 4. 10:02
 19/22 anonim ***** válasza:
18. De nem facebook like versenyt kell nyerni. Jakab ak 400k követője van és 1%-os a pártja. Vonának volt 400k és volt 1 M szavazója anno
2024. ápr. 4. 10:16
 20/22 anonim ***** válasza:

Jakab meg Vona már éppen eléggé lejáratta magát.... De egyébként nem face, hanem youtube. Most néztem meg Jakabnak meg Vonának a munkásságát

@JakabPeterMiskolc

12,4 E feliratkozó

213 videó

@vona_gabor

55,7 E feliratkozó

565 videó

2024. ápr. 4. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!