Lassan beérik az Orbáni politika eredménye? Komoly befektető ami nem kinai ide se jön?
Figyelt kérdés
Nagyváradon nyit üzemet az Etron Technology tajvani csipgyártó vállalat – közölte szerdán a CTP kereskedelmi ingatlanfejlesztő cég. Az Etron Technology a CTPark Oradea Cargo Terminal ipari parkban bérelt ki egy 3600 négyzetméteres termelési csarnokot. „Hosszas elemzést követően az Etron úgy döntött, Romániában hozza létre az új egységét, hogy profitáljon az EU-s ügyfelekkel folytatott üzleti kapcsolatokból” – olvasható a CTP közleményében.ápr. 4. 08:33
1/6 anonim válasza:
De akkor ez most jó hír nem? A baloldal szerintem rossz, ha ide kínaiak jönnek. Meg gonosz gyárak. Bár ebben én is kicsit szkeptikus vagyok. Nemcsak gyári munkásoknak kéne munka.
2/6 anonim válasza:
Nem most épül a BMW gyár, ami százával keresi az embereket? Vagy lemaradtam valamiről?
4/6 anonim válasza:
LOL. Rheinmetall is nyomul ezerrel, meg sok száz másik.
5/6 anonim válasza:
nem kínai,az nem is jön ide?🤔
Vácrátótnál akkumlátorba papírt gyártó gyárat épített egy Japán cég.
a Rheinmetall egyre több gyárat tervez Magyarorszagon nyitni(újabban a kf51 panther,az egyik legmodernebb tankot fejlesztik magyarokkal(így lesz német-magyar a tank) és itt is akarják gyártani)
ez csak kettő a sokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!