Miért avatkozik bele a Fidesz más ország belügyeibe?
A Fidesz miért avatkozik bele már megint más ország belügyeibe?
Szlovákia köztársasági elnököt választ. A második fordulóba bejutott két jelölt Pellegrini és Korčok.
A Fidesz nyíltan tolja Pellegrini szekerét, aki a SMER pártból vált ki és alapított új pártot.
Tolja azt a politikust, akit Fico is támogat, aki egy magyargyűlölő, maffiózó.
Csak azért haverkodik Orbánnal, mert a hatalomért ő is mindent megtesz.
Malina Hedvig biztos ismerősen cseng sokaknál, akit azért vertek meg, mert magyarul beszélt az utcán. Ficoék ezt az ügyet elsikálták, sőt még őt hozták ki bűnösnek.
Pellegrini interview-et adott a minap az M1-nek. Felböfögte a szokásos Fideszes tételmondatokat, amit a kormány is tol reggeltől estig.
Szóval más ország választásába avatkozik bele újfent a magyar kormánypárt.
Apró megjegyzés, hogy Pellegrini homoszekszuális, ami engem nem zavar, de a Fideszt meg a szavazóit állítólag nagyon.
Az USA külön ügynököket delegál, hogy futtassák a globalista jelölteket
Ezek szerint nem tilos...
Ja de!
20:16
🤡🤡🤡🤡
Ti csak ezt tudtok??? Visszalőni… “Én azért teszem, mert a Pista is🤡🤡😂😂😂
Szerinted ez mentesítő?
"Miért avatkozik bele a Fidesz más ország belügyeibe?"
Hülyeség.
Ahogy látom szlovák oldalakon, Pellegrinit a pletyka tartja melegnek, mert nincs felesége, nem látják nővel.
Továbbá volt egy interjú, ahol erre rákérdeztek, Pellegrini elmondta, hogy ő nem meleg, később azonban az újságcikkből ezt a részt már töröltette.
Indoklása szerint ilyen kérdések nem tartoznak a politikához, méltatlan, vagy ilyesmi.
A pletykások viszont ezáltal megerősítve látják, hogy meleg.
Viszont arról is szólnak, ha titkol valamit, azáltal zsarolható is lenne, ezért nem vállalhat ilyen hivatalt.
De akkor lehet, hogy nem is igaz a pletyka.
Nem tudom, mert ugyebár a Penny Reklám is tagad folyton, miközben pajkos a mosolya.
Pellegrini nem mosolyog pajkosan.
Nem engem zavar ha valaki meleg.
"Miért avatkozik bele a Fidesz más ország belügyeibe?"
Hülyeség.
Megtehették volna, hogy Pellegrini riválisával is beszélgettek volna. Ez nem történt meg. Az egyik fél megvan hallgatva, a másik meg nem?
Választás előtt Viktorék átengedték a sok illegális migránst Szlovákiába,
hogy ezáltal szavazatok szerezzen a haver Fico-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!