Ez lenne Magyar Péter politikai álláspontja? Amit kimondott a saját szájával xyz interjúkban, beszédekben, alább:
Euro bevezetése – tehát a Brüsszel központú pénzügyi politikának való alárendeltség (a svájci típusú pénzügyi függetlenség feladása).
Nemzetközi Ügyészség alárendelése a magyar jogrendszernek (jogi, törvényi függetlenség feladása, ez szinte sehol sincs, az EU-ban sem, még Szlovákiában sem).
A Momentummal egyetértene politikailag (Opre Romané-stül, Roma Lives Matter-estül, Donáthostul , új SZDSZ-es magyargyűlölettel együtt: („Olyan, hogy magyar nincs.”-Donáth)), csak a momentumosok „összegyurcsányozták magukat”.
A Kutya Párttal összefogna, egyetért velük (liberalizmus, könnyű drog liberalizáció).
De mit gondol az ukránok fegyver-támogatásához, katonai támogatásához?
A gender nyomuláshoz az óvodákban, iskolákban, könyvesboltokban?
Egyetért a tömeges illegális migrációval fekete Afrikából? Muszlim országokból? Magyarország és Európa etnikai képe, radikális, rövid távú megváltoztatásával, eliszlamizálásával?
Mert ha liberális, a mai értelemben, és a Rangos interjúban ezt mondta a saját szájával, akkor ezeket is igenelnie kell.
"Pl az USA-ban sem kérdőjelezi meg senki az FBI hatáskörét"
Miért nem mész USÁ-ba?
Miért vagy itt? Ez nem Usaország , hanem Magyarország. 1100 éve. Gó USA. lehet menni fríí. Mért nem indulsz. Fapadossal fillérek.
Veled annyira jókat lehet beszélgetni kérdező :)
Ha valakinek nem tetszik a válasza az húzzon Brüsszelbe, vagy akár az usa-ba. nem tudlak hova tenni ez miatt. Volt egy nagy elődöd aki hasonlót mondott a magyaroknak "el lehet menni". Aztán amikor túl sok szlovák sro létesült akkor elcsendesedett. De a mai politikai irányzat is ez kimondatlanul. Menj csak el, de küld haza a pénzt a szülőknek mert a nyugdíjból nem fog tudni megélni. És erre már törvényt is hoztak (szülő tartás).
Én inkább egy tanultabb ember szavaiban hiszek: "Miért én menjek el? Menjenek el ők!"
Te ezért nem tudtál hosszabb ideig Brüsszelben sem megragadni mert ilyen a hozzáállásod. Van egy rossz hírem, itt sem leszel népszerű!
Mi jogon küldesz te bárkit külföldre ha neki más a véleménye?
"Miért én menjek el? Menjenek el ők!"
Aha.. Jogos. K...va Deák és Eötvös beengedett tikteket, jogos, nem az én hibám.
Aki nem magyar szívű, annak Brüsszel, Usa, Kanada.
Vagy bármi.
Én is akarok valami ingatlant Horvátba, Szerbiába ha itt beüt a kaki.
Aha. Rosszul boldogultam külföldön. Brüsszel nullszaldó volt, Loir völgy is, Párizs jól fizetett csak el kellett jönnöm.
De ez kit érdekel. Aki oda vágyik menjen oda. Élni.
Vagy utána jöjjönn haza és kussoljon, vagy szórja a pénzét.
Röviden. magyarország sose lesz USA
De ha nektek USA kell, vagy Brüsszel, menjetek oda. Olcsó a repjegy.
"Láthatatlan nem sikerült értelmezni a #21-es hozzászólást."
26-os és a magyar középfok
ajjaj
2 nyelvvizsgám van és egyetemi diplomám, és pár év és plusz egy diplomám. Tervben van egy 3.
mire vagy kivácsi. wikipédia a barátunk.
Nézelődjé, óvasgassá.
Dolgozni se ártana.
Egy kérdést megengedsz kérdező?
Szerinted kellene támogatnunk az ukránokat bármilyen módon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!