Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kapjátok már ti is Youtube-on...

Kapjátok már ti is Youtube-on a Magyar Péter propaganda reklámot?

Figyelt kérdés
Már hiányoltam, de szerencsére leváltotta a "dollárbaloldalosat"...🤣
ápr. 3. 17:04
1 2
 11/17 Tatyó ***** válasza:

Ha meglátom, mindig ez jut eszembe:

[link]

...Fehalófaja...

ápr. 4. 15:45
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 :D
ápr. 4. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Reklámszűrő!!!!
ápr. 4. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Kapom, apóséktól jön az áradat. Volt egy szőke néni is egy videón, aki alig tud beszélni, de valamit elárult nekünk a saját szájával, amit mi nem tudtunk ő meg igen. De úgy nézett ki mint aki be van szívva.

Pedig nagyon boldog lennék ha lenne valaki aki megvéd az akkugyáraktól meg a kínaiktól és a Putyintól. Viszont nem szeretnék még nagyobb slamasztikába kerülni ezzel a bájgúnár gyerekkel, és nem néz ki valami bizalomgerjesztően.

ápr. 4. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Mar regen tiltva van "hulyegyerek" nagyon tele van magaval !!
ápr. 4. 22:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Előbb indítottam el egy új videót Youtube-on és nem kaptam szikrát, mikor betöltött az elején a legújabb propaganda reklám: Magyar Péter ingjét is lefújták, "megvették őt is kilóra"...🤣 Ilyen már a mesébe sincs, kitalálja ki ezeket és egyáltalán hogy? Kérek a cuccból.
ápr. 4. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez olyan mint az alkudozás, mindkét oldal túltolja, és akkor mindegyiket el kell osztani 3-al, aztán majd lesz valami. De ha már az elején reálisat mondana, azt hinnék hogy még azt kell elosztani 3-al.
ápr. 4. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!