Az ellenzékiek szerint az mennyire helyénvaló, hogy Puzsér Róbert és cimborái minősíthetetlen hangnemben és szavakat használva gyaláznak egy 70 éves özvegyasszonyt és annak orvosi műhiba miatt értelmi fogyatékos leányát?
Figyelt kérdés
ápr. 2. 10:21
12/23 anonim válasza:
Szóval mert egy réteg jobban él mint a középkorban egy felsőbb réteg, jólét van. 05t084f457
13/23 anonim válasza:
A műfaj kereteibe teljesen belefér az ilyen szöveg. A megszólítottnak súlyosabb "művei" is voltak régebben. Aki qrvának áll...
14/23 A kérdező kommentje:
A csúnya beszéd belefér, egymás savazása is, de a család szapulása, főleg ilyen ordenáré módon nem. Ha ezt valaki nem érti meg, azonos szinten van a gyalázkodóval, mert egy valaha valóban vicces embert idézve ez "pusztító alpáriság" volt.
ápr. 2. 12:26
15/23 anonim válasza:
Igazi ni gger rapet azért hallgass meg.. ott az anyaba..ó kötőszó és a megb... m leszo ..ott anyád az is :D
16/23 A kérdező kommentje:
Ok, akkor legyünk műfaj azonosak. Az USA-ban a rapperek nem egyszer összeverték, leszúrták, lelőtték egymást.
ápr. 2. 13:03
17/23 anonim válasza:
Igen ehhez mi még csicskacsírák vagyunk az a helyzet ,már pár anyádbazzmegtől is besértődünk :D
18/23 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, ezt a műsort nem hallottam, mert Puzsért sem hallgatok. Egy nagypofájú idiótának tartom, aki igazából elég kevés dologhoz ért, csak úgy adja elő, mintha olyan művelt lenne.
19/23 anonim válasza:
Azért egy Puzsér Dopeman sztárboxot megnéznék :D
20/23 A kérdező kommentje:
Azt én is. Bár Puzsér nem vállalná, puhány ahhoz. Dopeman pedig 25 éve bokszol.
ápr. 2. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!