Gyurcsány Ferenc meddig hagyja még a politikai nagyszínpadon tevékenykedni ezt a Magyar Pétert? Mikor darálja be?
Magyar veszélyes minden ellenzéki pártra, így a legerősebb DK-ra is.
A DK-tól is elvett egy csomó szavazót így Feri kénytelen volt bedarálni 2 ellenzéki pártot (MSZP, Párbeszed) hogy valahogy pótolja a szavazatveszteséget.
De ha ez így megy tovább 10% alá kerülhet a DK is.
Feri mikor lép végre akcióba és semmisíti meg ezt a Magyar Pétert?
Nyugi, már gondolkodik a Fletó.
Mintha 20-30 évvel ezelőtt önmagát látná, és ezért most hallgat, és iszik...de már vannak ötletei,hogy miként likvidilja Magyar Pétert...
MSZP-vel és a Párbeszéddel közös listát én nem bedarálásnak látom, nem is értem hogy lehet ezt így értelmezni. Kettő gyak. nem mérhető pártot juttat az EP-be a DK, tehát itt sokkal inkább szívességről van szó, aminek ára lesz/volt. Ezt úgy értelmezni, hogy ezzel szavazatkiesést pótol a DK, az elég érdekes, hisz egyik párt sem ér mára lópikulát sem. Mindkettő olyan, mint egy gödörbe dobott marék föld. Gyurcsány az MSZP-t és a Párbeszédet inkább életben tartja ezzel, mint sem bedarálná és ebből neki nem az a haszna, hogy onnan szavazatokat bír szerezni, egyrészt mint írtam ennek ára lesz/volt, amit majd Gergely kifizethet vagy már kifizetett(!!!) másrészt ahonnan ki lett b.szva, az most lábat csókol, úgyhogy ez egyfajta elégtétel is a számára.
Várható volt, hogy előbb-utóbb leesik baloldalon is a tantusz, hogy tőlük szerez majd jórészt szavazatokat Magyar Péter, nem a Fidesztől, hisz Magyarországon az ellenzék van romokban, nem a kormány. Az ellenzékkel elégedetlenek az emberek, azzal az ellenzékkel, aki zsinórban négyszer kikapott, így várható volt az is, hogy előbb-utóbb támadást indítanak, hisz féltik a pozíciójukat, azt a szeletet a tortából, ami megvan, és amiből megélnek.
Magyar Péter állítása szerint már nem csak a Fideszt, hanem az ellenzéket is leváltaná, no most ha mindkettőt leváltja, azaz a majdani pártja a kormány és az ellenzék is, azt hogy is szokták nevezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!