Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum kit fog támogatni...

A Momentum kit fog támogatni a főpolgármesteri választáson?

Figyelt kérdés
A Momentumnak tudtommal nincs saját jelöltje, szavazóik viszont sokan vannak Budapesten. Arra is kíváncsi vagyok,h akik momentum szavazók,kire szavaznának.
ápr. 1. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány DK-MSZP-Párbeszéd által indított Karácsony Gergely
Ungár Peti LMP-Civilek által indított Vitézy Dávid
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A momentum a főpolgármester választáson Karácsonyt támogatja, viszont önálló listájuk lesz Budapesten és az EP választáson is.
ápr. 1. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem túl nagy arcvesztés ez a Momentumnak,h nincs saját jelölt és a DK által támogatott mögé állnak? Mert én momentum szavazó vagyok/voltam,ahol tudok rájuk voksolok még így is,h egyre kevésbé látok tőlük bármi önálló lépést,ez EP-ben még megkapják a szavazatomat,de Karácsonyra biztos nem fogok szavazni,se senkire,akit a DK támogat.
ápr. 1. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Momentum szavazóként nem tudod? Az elsők voltak, akik – a saját pártján, a Párbeszéden kívül – bejelentették Karácsony támogatását. Múlt év november végén már határoztak róla: [link]

A DK még bőven lebegtette, jóval később jelentették be Karácsony támogatását.

Ha ez segíti a lelkivilágod javulását, akkor a DK csatlakozott utólag, nem a Momentum állt a DK mögé.

ápr. 1. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok momentumos, csak jobb híján rájuk szavazok,mert elvileg egy liberális irányt képviselnek, sajnálom ha már egyre kevésbé lehet őket megkülönböztetni a DK-tól és sleppjétől, amibe ez a Párbeszéd nevezetű formáció is tartozik Karácsonnyal együttvéve.
ápr. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!