Miért gondolja azt sok ellenzéki, hogy pont egy, árulónak tartott fogja megszólítani a volt "fideszárvákat", aki még a saját exét is hátba szúrta, gyerekeit lejáratja, meg különben is egy exmaffiás ?
Ez a csoport, h fideszárva valószínűleg nem is létezik. Zay sem találta ezeket. Én inkább azt gondolom, hogyha van is kiábrándult fideszes vagy a Mi hazánkhoz megy, mert az hasonló politika vagy a bizonytalanok közé. Nem azzal van a baj, h MP egy jobbközép centralista pártot akar létrehozni, inkább azzal, hogy 1. egy áruló, aki bárkit elárulhat a jövőben is és szerintem 2. egy szimpla NER bűnöző, mint Rogán Antal.
Szóval én azt el tudom képzelni, hogy az ellenzéki alternatíva nélkül maradtak, full csalódottak átszavaznak rá, de hogy jobbról kevés embert fog megszólítani, azt kb 100%-ra veszem. Ebből úgy gondolom, hogy kb egy 10-15%-os párt fog kijönni ,mint anno a Vona féle Jobbik és helló. Szerintem egyébként Gyurcsány sem fogja ezt hagyni, hisz ha szipkázza el a szavazókat balról, az az oldal beindul a támadásban, mert ő akar a vezető erő maradni a DK-val... Szóval MP nagyon rossz helyre próbálja magát tolni.
Ráadásul, azért mert valaki bűnöző volt, de vádalkut kötött, még bűnöző marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!