Más is van így ezzel,h sokkal többet várt a Magyar Péter féle hangfelvételtől? Illetve sokkal rosszabbat feltételez a NER-ről,mint ami a hangfelvételből kiderül?
Bekészítettem a popcornt ,h végre valami igen komoly Orbán Viktorra személyesen nézve is súlyos felvételt fogok hallani. Ehhez képest egy 1perces kis vacak, ahol semmi olyan nem hangzik el, amit eddig ne feltételeztem volna a NER-ről, sőt én ennél sokkal rosszabbat feltételeztem mindig is.
Nem látom magam előtt,h ez bármilyen szinten csak megkarcolná a rendszert, aki értelmesen gondolkodik,az eddig is pont ugyanolyan véleménnyel volt a NER-ről, a fidesz szavazókról pedig ez bőven lepereg. Legnagyobb jóindulattal is max azt tudom elképzelni következménynek,h Rogán Antal kicsit háttérbe kerül egy ideig.
Azt igérte, ezután a kormánynak nem marad más választása, mint, hogy lemondjon.
Úgy tűnik mégis volt más választása.
S mielőtt azzal jönne valaki, hogy normális országban ezért lemondott volna a kormány: nem az volt az igéret, hogy olyat hoz nyílvánosságra, amiben normális országban a kormány belebukna, hanem az, hogy ez a kormány ebbe bele fog bukni.
Nem volt igaz az állítás, emiatt csalódott voltam én is.
11-es: ideidézem MP március 23-ai bejegyzését:
"Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával."
Szóval itt beszélt arról is, hogy bőven elképzelhető, hogy nem mondanak le - és ez őket fogja akkor minősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!