Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaznál az EP választás...

Kire szavaznál az EP választáson ha holnap lenne?

Figyelt kérdés
Melyik pártra szavaznál egy mostani EP választáson?

márc. 31. 20:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tiszta embernek számít Jakab Péter, Márki-Zay, meg a Momentumosok
ápr. 2. 00:00
 22/29 A kérdező kommentje:

#18-assal értek egyet, azzal kiegèszítve h:

- van rá esély, hogy a forint nem romlik tovább ès nem lesz 500 ft egy euro

- van rá esély h a fidesz beijed az egyre növekvõ és egységes ellenpólustól ès visszavesz a lopásokbòl és a gaztettekbõl

- minõsègi változàs lesz az ellenzèki térfélen ès felbomlik a 14 ève fennállò politikai status quo

- végre kihullik rengeteg olyan politikus és ellenzéki párt akiket Orbán és Gyurcsàny mestersègesen tart fent. Ep választás utàn egy letisztult politikai terepet fogunk làtni sok politikai hullàval és 1-2 életkèpes pàrttal. (Sztem addigra csak a mi hazànk, Dk, MKKP és Magyar Pètre marad talpon ès egyèrtelmű lesz, hogy Magyar Pèter Pàrtja a legerõsebb közülük)

Engem eléggè zavar, hogy rengeteg semmirekellõ, megélhetési és/ vagy teljesen alkalmatlan ellenzéki politikus van aki mind ugyanazt mondja. Belül ōk is tudják, hogy soha nem lesznek alkalmasak leváltani Orbánt (sõt még a kétharmadot sem tudják megakadályozni) csak hát kell a 2-5 millás fizetès.

ápr. 2. 05:52
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos az MSZP és a Párbeszéd bebújt a DK mögé, így ők továbbra is felvehetik majd a jó pénzeket nulla munkával
ápr. 2. 07:11
 24/29 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező 18, és 20. Válaszoló vagyok.

Ez már tényleg nem politikai kérdés, hanem józan ész. Tűrt már eleget a magyar nép ennek a kormánynak.

ápr. 2. 09:55
 25/29 anonim ***** válasza:
32%

Van más baloldali mint a dk-mszp-p?

A többi ugyanazt fogja csinálni mint a fidesz. Jobboldali gazdaságpolitikával büdös életben nem lesz jó.

Momentumból lmpből még lehetett volna valami de hagyjuk is.

Mp mzp 2rk nép pártján meg jobboldaliak mind. Alapvető dolgokban nem értünk egyet.

Mp is csak abban jó hogy előadja hogy liberális és nyugatpárti és jogállamiság /mondjuk amit többség pont lesz.r

Majd ő is elkezdi nyomatni mint mzp hogy amugy jó a fidesz csak korrupciómentesen kéne. Ezzel főleg vidéken nem szólít meg senkit.

Kéne valamit mondani arról hogy mit akar pl az adórendszerrel a multik szabályozásával lakhatás stb stb

ápr. 2. 13:27
 26/29 anonim ***** válasza:
31%

25. Válaszoló

Ennél sokkal egyszerűbb ez a dolog.

Vagy véget vetünk ennek a diktatúrának, vagy hagyjuk veszni a hazánkat. Diktatúrában nincs más csak diktátor, és az azt követő birka nép. Nincs köztes. Az értelmiséget veszni hagyják. Az a Francia politikus, aki pofon vágta Viktort és le diktátorozta, azért eléggé sokatmondó.

13 évük volt, ennyi idő alatt sikerült az országot ketté osztani, az embereket egymás ellen irányítani.

Aggasztó a helyzet.

ápr. 2. 13:32
 27/29 anonim ***** válasza:
29%

Én Nép Pártján aktivista vagyok, de van igazság abban, amit írsz.

Szerintem a Fidesszel szemben zéró tolerancia szükséges. Alapból az, hogy “ korrupció mentesen jó lenne” már az is egy rossz nézet szerintem. Az egész úgy sz@r ahogyan van. A baloldali pártok közül csak a DK-nak van érdemi támogatottsága, a többit szerintem el kéne engedni, feleslegesen vannak itt, semmit nem tettek azért, hogy az ellenzék nyerjen, csak felszálltak az összefogás szekerére. És a Nép Pártján az jobboldaliakból és baloldaliakból is áll. Én személy szerint az MZP pártját, Nép Pártjánt, Momentumot és DK-t látnám szívesen ellenzékben. Előbbi kettőt azért, mert még nem mérettették meg magukat nagyobb választáson és ott bizonyíthatnak. Utóbbi kettő meg már tett le valamit az asztalra. A többi párt pedig kuka. Nem kellenek álellenzékiek, rubeljobboldaliak, meg lusta megélhetésiek.

ápr. 2. 13:36
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Azelőtt is ketté volt.

Dkmszpp mellett lehet még pár kicsi de végül 1 tömb kéne hogy legyen.

ápr. 2. 13:37
 29/29 anonim ***** válasza:

#22 A fidesz hamarabb fog hatalmi eszközökhöz nyúlni, ha sarokba szorítjak, minthogy kevesebbet lopjon. Első lépés lesz, hogy kilep az EU-ból és utána szabad a pálya. Ha kell neki pénz a kínaiak es az oroszok küldenek majd neki.

TNT-vel kellene az összeset kiűzni a parlamentből!

Remélem Magyar Péter nem fogja kímélni őket ha valahogy mégis sikerül leváltani ezeket az élősködőket

ápr. 3. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!