Varga Juditnak van valami bizonyítéka Azokról amit beszél a Magyar Petykó hogy bántalmazta, ? vagy csak hablatyol, össze-vissza? van valami bizonyíték egyáltalán, mutatott már valamit?
6/9
Hülye szar kifogás, megöli anyád te meg nem jelented fel hogy egyben maradjon a család.
Ezt még te se hiszed el. Simán mosdatni akarod hogy a propaganda minisztérium irányítja az igazságszolgáltatást.
Ne légy szánalmas hogy úgy csinálsz mintha nem látnád mi a valódi probléma.
12/12
Bizony faxi vagyok, fel is jelentettem a feleségem mikor arra ébredtem nagykéssel a kezében áll az ágy mellett. Próbálkozott is vele hogy vertem csak nem tudta kamerát tettem a lakásba.
Ne nekem akard elmagyarázni. Távoltartást kellett kérjek mivel válás után is évekig zaklatott, másik városba költöztem és bement az ottani munkahelyemre előadni hogy vertem péppé, a kollegáim úgy néztek rám mint a véres késre aztán bevittem nekik a bírósági papírokat és nem győztek bocsánatot kérni és szégyellték magukat hogy 2 éve velem dolgoznak mégis felültek egy műsíró szempárnak.
mennyi fidesz bérenc van itt...
Nyilvánvalóan nem igaz. Kiderült, hogy Péter egy bunkó, na, ki lepődött meg, de VJ egyedül arról a fizikai bántalmazásról beszélt az interjúban, amit Ő KÖVETETT EL. Ez miért nem érdekel senkit? Ha egy férfit ver a felesége? Ráadásul a férfiak sokkal nehezebben állnak ezzel elő, mint egy nő... férfiként sérül az önbecsülésük. Na most nézzen már rá valaki erre a párosra, vajon ki verhette a másikat...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!