Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szimpatikus Magyar Péter,...

Szimpatikus Magyar Péter, szavaznál rá?

Figyelt kérdés

márc. 31. 14:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Gyõzike a fidesz tagja... azon a szinten van, Peti azért sokkal értelmesebb.
ápr. 2. 05:54
 22/40 anonim ***** válasza:
Engem meg kiráz a hideg ha ránézek az MP-re, a Győzikére is, ezért a párhuzam. Ja meg általában a Győzike is hozza azt ami a kritériumod volt elèrte azt, hogy mindenki ròla beszél ;)
ápr. 2. 13:20
 23/40 anonim ***** válasza:
90%

Szavaztam már jobbikra 10, 14

Aztán jobbik evk lmp lista 18

Aztán 19 ep momentum

22 összefogás

Most 24 ep dkmszpp lesz vagy momentum vagy lmp

ápr. 2. 15:05
 24/40 anonim ***** válasza:
#23 akkor te egy àruló vagy... vagy csak hazug fideszes ;) :*
ápr. 2. 18:02
 25/40 anonim ***** válasza:
90%
Áruló? Miért?
ápr. 2. 20:51
 26/40 anonim ***** válasza:
De most komolyan ilyen szinten vannak. Ennyitől áruló lesz nekik valaki, mert muszáj nekik valakit lenézni. Fél ország személyiségzavaros.
ápr. 2. 21:08
 27/40 anonim ***** válasza:

Nem is érzem magam annak.

Konzervativ irányból mentem a liberális felé vagy inkább a centrumba gazdasági tengelyen meg kb mindig is balos voltam. Jobbikra sok volt mszps szavazott egyébként én 2010 előtt nem is szavazhattam.

Tehát mivel balos vagyok gazdaságilag ezért szerintem teljesen rendben van hogy ezekre a pártokra szavaztam. Volt több balos így válogattam közülük. Egyedül a momentum lóg ki a sorból mivel centrista de az taktikai szavazás volt meg végülis 18ban már a jobbik is.

Szerintem nem sok ellentmondás van ebben.

Van viszont abban, hogy sok balos szavaz Magyar Péterre majd mert messiást lát benne közben gazdaságilag teljesen ellentétes volt fog tenni mint amit várnak. Nem is hiába nem mond sokat még a pártjáról mert így mindenki azt lát bele amit akar.

Plusz van még ellentmondás a fideszeseknél mivel a szavazóbázisuk fele legalább balos közben a fidesz neolibsi.

ápr. 2. 21:26
 28/40 anonim ***** válasza:

Az meg vicces, hogy kezdenek már liberális szavazók úgy viselkedni kb mint a leghülyébb fideszesek akik mindenre gyurcsányoznak. MP szavazók meg kb ha kételkedek MPben hogy nem tégla e valóban vagy esetleg maradnék az eddigi ellenzéknél akkor egyből megkapom hogy áruló vagyok vagy fideszes vagyok.

Nincs szükség szerintem egy fidesz2re.

ápr. 2. 21:29
 29/40 anonim ***** válasza:
Ja és ha én vagyok a fideszes akkor te nagy MP hívőként mi vagy ha MP egyébként azt sem zárta ki hogy összefogna egy Orbán nélküli fidesszel?
ápr. 2. 21:31
 30/40 anonim ***** válasza:

Egy igazi jobbikos nem fog a Gyurcsànyra szavazni. A 10 és 14-es jobbikot pont, hogy az Gyurcsányi ès szdsz es magyargyűlölet és nemzeti érzelmek elnyomása hozta elõ. Megfûszerezve azzal, hogy rengeteg cigóbűnözès volt amit rosszul kezeltek le. Amikor megöltèk azt a tanárt akkor is kb a magyarokat szóltàk le, hogy mekkora rasszistàk amièrt tűntettek a cèk ellen. Meg ott volt az a 12 èves Blahán szurkálódó cigógyerek akibõl celebet csináltak.

Ezèrt hívlak àrulónak! De lehet csak hazug fideszes vagy ;)

ápr. 2. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!