Magyar Péter egy nárcisztikus ember? A rém tettei miatt magyar politika szégyene és Magyarország köz ellensége lett?
Figyelt kérdés
A nő verők mind Magyar Péter szégyent hoznak a becsületes politikus emberekre.márc. 30. 23:56
2/16 anonim válasza:
Szerencsére a pedofilok nem hoztak szégyent
3/16 anonim válasza:
Erről egy szakember tudna nyilatkozni, aki készít róla egy diagnózist.
Attól még hogy a WEBBeteg.hu-n elolvasol egy cikket, még nem leszel felhatalmazza arra, hogy egy másik embert nyilvánosan diagnosztizálj mentális betegséggel.
4/16 anonim válasza:
Ez a nőverő téma már lejárt lemez, legutóbb se jött ki belőle jól a fideszes sajtó
5/16 Ghgj válasza:
"becsületes politikus" - nem tudom értelmezni a kifejezést
6/16 anonim válasza:
Csak hergelik szerencsétlen fideszeseket. Én már láttam mi a következménye ennek, amikor kérdezték őket Magyar Péterről. Így nyomogatják rajtuk a gombokat, mint a híres focista aki befejelt ellenfele mellkasába, ami miatt piros lapot kapott, és csapata elvesztette a bajnokságot. /A mezét akarta odaadni, -felpróbálni- Inkább a húgodat. Erre rágot be, és nem vette észre mire megy ki a provokáció/
8/16 anonim válasza:
Nekem nem tűnik nárcisztikusnak. Vegighallgattam Judit siránkozását is, de ezek a tettek nagyon nem nátcisztikusra vallanak. Ez tényleg csak egy megromlott kapcsolat.
De szívesen olvasnám szakemberek észrevételeit is. Nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy van pár nárcisztikus a családban, és az nagyon más, mint amiket Judit megfogalmaz.
10/16 anonim válasza:
Csak, hogy a tények is ide kerüljenek: Azóta maga Varga Judit ismerte be egy interjúban, hogy ő többször is megütötte Magyart, azt viszont egyszer sem mondta ki, hogy Magyar valóban verte volna, csak azt ismételgette, hogy csúnyán beszélt vele. Ez valószínű fedi az igazságot, a többi pedig Tóni propagandagépezetének szüleménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!