Puzsér Robi új mém' fotója amit készített, igazán véget vett puzsér "pályafutásának"?
Olyan nehéz lenne linkelni, hogy mire gondolsz?
Agybajt kapok, hogy mindenki össze vissza kérdéseket rak fel olyan újságcikkel alapján amit csak ő olvasott de azt feltételezi, hogy mindenki más is képben van.
Sajnos nincs facebookom, de láttam a fotót valahol amit nem találok, sajnos nem mentettem, pedig azt hittem igen,
Bocsánat.
Nekem sincs faszbúkom (csicska retkek, mindenért tiltanak)
Tehát leírom, amit láttam Puzsé oldalán.
Két TEK-es van a képen.
"- Én be nem megyek. Nadrággal dobál, és könyveket dob le a polcról."
Ha valóban az, amit az 5 ír, akkor nem, ez nem olyan kép, ami véget vetne a pályafutásának. Szerintem ügyetlen viszont, ha ilyeneket rak ki, nem lenne szabad pártolnia Magyar Pétert a bántalmazási vádakkal kapcsolatban. Én aztán tényleg rühellem ezt a maffiát, ami a nyakunkon ül, és látom, hogy mivégre megy a figyelemelterelés, de szerintem az, amit Varga Judit a nyilvánosság elé tárt, valszeg igaz. Az elmesélésből lejön, hogy egy nárcisztikus pszichopata a csaj, és valszeg zsák a foltját alapon megtalálták egymást Magyar Péterrel, két önelégült ember játszmája lett leírva a nő által. Puzsér meg elfelejti, hogy Magyar Pétert a politikai szerepében kellene csak támogatni, nem olyan vádakkal szemben, amik igazak is lehetnek.
De ez nem fog véget vetni a karrierjének, aki követi a munkásságát, tudja, hogy milyen idealista, látja rajta, hogy a remény miatt fellelkesült és tolni próbálja a szekeret abban a reményben, hogy végre tényleg megszabadulunk ettől a rablóbandától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!