Mit gondoltok a következő megélhetési léhűtőkről, Deák Dániel, Bohár Dániel, Déri Stefi, Kötter Tamás, Trombitás Kristóf?
Figyelt kérdés
#propagandisták #semmitevők
márc. 29. 19:31
11/21 anonim válasza:
ezt néztem épp, aztán tévedtem ehhez a kérdéshez. a propagandisták és hivatásos szervek fizuját megcserélném akkor "elviselhetőbbek" lennének.
óriási szégyen.
12/21 anonim válasza:
Szerintem meg végre egy csapat, akik nem a baloldal baromságait szajkózzák és kiállnak a Fidesz mellett. Én még az adóm 1%-át is nekik utalom, ha lehet! Hajrá Megafon!!!
14/21 anonim válasza:
22:01
A lakásodat nem akarod rájuk íratni?
15/21 anonim válasza:
Egy ilyen rendszernek mindig velejárói az ilyen talpnyalók. Én az Orbán rendszer áldozataiként gondolok rájuk.
16/21 anonim válasza:
Eléggé idegesítő hogy eltartjuk őket.
17/21 anonim válasza:
Trombi körül elég meleg a levegõ :D de azèrt Deák is rejtett meleg.
18/21 anonim válasza:
Megvették õket kilóra mint egy prostit az út szélén. ;)
19/21 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de GONDOLNI én csak értelmes dolgokról és emberekről tudok valamit. Na de ezekről?! ...
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!