Mit gondoltok a következő politikai szakemberekről Deák Dániel, Bohár Dániel, Déri Stefi, Kötter Tamás, Trombitás Kristóf?
Sajnos be kell tartanunk az oldal moderálási alapelveit, ezért egészen őszinte nem lehetek ezzel kapcsolatban.
Elég ha annyit mondok, ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... és az édesanyjuk is.
Én anno amikor ők lettek az arcok az M1 és kb tyúkeszű, még nem ismerve net híján az ellenzék hangjait, olykor nézegettem az m1 és ott Deák Dánielt sokszor láttam, nem volt szimpatikus. Kétségeggel fogattam, hogy ő bárminek is hiteles szakértője lenne. Semmit nem tudtam Ellenzéki hangokról, netem sem volt, de mégis megéreztem, hogy itt valami nagy átverésről van szó. Hiteltelenek és túlzóak voltak az állításai. Nem tudtam miért olyan ellenszenves, nem egy bizalomgerjesztő.
Valahogy ösztönösen megérzem, ha baj van a toronyban. Olyan 5 év után lett néha netem, de nem pocsékoltam politikára(YouTube), lényegében itt tudtam meg a gyk-n (nem kell ehhez sok net, ha kevés netem volt itt olvasgattam) hogy nem tévedtem, jók voltak a megérzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!