Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapestiek, kire szavaztok...

Budapestiek, kire szavaztok június 9-én a főpolgármesterválasztáson?

Figyelt kérdés
Aki még nem tudja, megy szavazni? Hova billen? Illentve szerintetek ki fog nyerni?

márc. 29. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mária Történész Nagyasszony okos kicsi fiának végül is az is egy túlélhető opció, ha játszadozás közben kiborul a kakaó, és Anyuci bandája csúszik be a végén a Tarlós-leánnyal a két zöld dominó között.

Tegye fel a kezét, aki nem óhajt ezzel az opcióval még csak kísérletezni sem...

márc. 30. 00:24
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
Könyörgöm, a fővárosiak nem látják már be végre, hogy hiba volt Tarlóst lecserélni erre az együgyű biciklikirályra... most pedig Szentkirályi Alexandra helyrehozhatná a hibákat, de ahhoz nyernie kellene!
márc. 30. 08:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Szentkiralyinak tovabbra sincs semmi programja. Nem veletlen van jelenleg a harmadik helyen. Itt a valasztas Karacsony és Vitezy kozott dol el. De Karacsonynak mind budapesti mind orszagos szinten nagy a nepszerusege, mert mar 5 eve kiallja a fidesz aljas lejaratasat.
márc. 30. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Én egyikre se mert nem vagyok budapesti
ápr. 13. 06:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy ha csak Karácsony és Vitézy közül lehetne választani, akkor milyen lenne az arány.
ápr. 13. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!