Mi a véleményetek Varga Judit és Magyar Péter utó(héja)nászáról?
14-es, jaj ne is mondd, mióta a hülye Megafon is ezt tolja, meg már Frizbiben is a bulvárt duzzasztja a NER, nekem is a könyökömön jön ki!
De főleg a Varga Judit-féle Máunika-show a bulvármédiában, "Segíccség, most jöttem rá hogy áldozat vagyok!" meg a "Megvert az uram, a testőreimmel együtt!" címmel.
Ez csak médiaszemét, hogy eltereljék a figyelmet arról, amit Varga Judit a saját szájával mond a hangfelvételeken (nem tudva, hogy felveszik)!
az hogy röhejes hogy a fidesz hogy kapaszkodik mindenbe, főleg a f0s propagandistáiba hogy "magyarpéterasszonytvert", nem tudom görgetni a qva fb-t h ne ezt dobálná fel.
mp meg jó gáz hogy rejtett hangfelvétellel próbálja lejáratni, hogy akar így államférfi lenni? aki így indít az sunyi alak. nekem róla zelenszki jut eszembe az is egy épített karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!