Miért nem állnak be az emberek Gyurcsány mögé? Mikor jöttök rá hogy ő az egyetlen remény?
A vén kommunista versenyt nyalna Orbánnal Putyin kegyeiért.
Nem nyugatos az az ember, hanem egy diktátor. Olyan diktátor mint Orbán.
Miből gondolod hogy Gyurcsány különb mint Orbán? Honnan ez a lelkesedés?
Gyurcsány egy vén kommunista, KISZ titkár, beházasodott az Apró famíliába, ami az MSZMP gerince volt.
Korrupt és hatalommániás bűnöző.
"Jó élet volt 2004-2009 között"
Hány éves voltál akkor, hogy így érezted?
15: Középiskolás voltam. Volt mindenkinek biztos megélhetése, jó fizetése. És ha már fizetés, Gyurcsány nem vette fel az ő saját keresetét, hanem jótékony célokra felajánlotta.
"És ha már fizetés, Gyurcsány nem vette fel az ő saját keresetét, hanem jótékony célokra felajánlotta."
Úgy könnyű, ha oligarchia vagy, aki rendszerváltáskor jókor volt jó helyen és a miniszterelnöki fizetés csak zsebpénznek számít.
Olyan politikai hibákat követett el, amit nem tud levakarni magáról ilyen médiagépezettel nulla esélye van kormányra kerülése. Ráadásul van alapja, szóval nem szent ember. S az is beszédes, hogy Orbán az ígérete ellenére sem jutatta börtönbe költségvetési csalás volt a vád.
Egyszerűen Gyurcsány Orbánnak nagyon fontos 2010 óta simán nyeri meg a választásokat...
Bár mondjuk kíváncsi lennék, mi lenne, lett volna az eredmény, ha marad az eredeti választási törvény és a fidesz nem manipulálja ruszki módra.
Szinte biztos akkor a Jobbik nyer 2018-ban Vona Gábor, bár mára a Göbelsi médiagépezet meleget, és török terrorista iszlamitát csinált belőle.
De azért kíváncsi lennék hogyan szerepelt volna Gyurcsány az eredeti választási metódus, szóval hogy szükség volt-e játszani a választási törvénnyel, mert ellenben tényleg újra Gyurcsány lett volna? Borzasztóan érdekel ez az eshetőség.
"Középiskolás voltam. Volt mindenkinek biztos megélhetése, jó fizetése."
Vegyük például a tanárokat...?
"Középiskolás voltam. Volt mindenkinek biztos megélhetése, jó fizetése."
Igen, 2002-2006 között. Én még emlékszem az MSZP propagandára, azt mondták dübörög a gazdaság, mindenkinek osztogatták a segélyeket, habzsi-dőzsi minden volt. Majd jött Őszöd, és kiderült hogy Gzurcsény átvert egy egész országot és elkezdődtek a megszoríások, üvegzseb, vizitdíj, leépítések, minden..
Mindezt megpofozta még a világválság, mi válságból válságba estünk. A devizahitelesek elvesztették a házaikat, nagy volt a munkanélküliség.
Akkoriban tényleg nagy volt a szegénység.
Ezt az emberek nem kívánják mindezt vissza, elegük volt Gyurcsányból. Veszett ügy Gzurcsányékat támogatni, nem fognak soha visszakerülni a hatalomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!