Elképzelhető hogy Varga Judit bántotta Magyar Pétert?
Az a baj, hogy ezzel a Fidesz mónikasó tereléséhez, tematika visszavételéhez asszisztálsz.
Varga a kegyelmi ügyről nyilatkozzon, ne pedig másról.
Az egykori miniszterünk bántalmazott, vagy bántalmazó, de, hogy ezzel belpiztonságilag senki sem foglalkozik, az az igazán agyzsibbasztó.
Konkrétan az egész belbiztonságnak bele kellene ebbe a storyba buknija, akárki bántalmazott, akárkit. Őt is, mint, minden vezető személyiséget a belbiztonság védte és vizsgálta.
én abszolút el tudom képzelni, már csak ránézésre is.
Meg azért Vargának elég nagy hatalma volt az országon, fideszen belül. Ha valaki megtehette volna a következmények nélküli bántalmazást, az ő. Szerintem hülye lenne az ember, ha az ország egyik legmagasabb rangú miniszterét próbálná bántalmazni.
Tényleg a burvárosítás a módszerük.
Random nő a Mónika showból: "Maúnika, azír nincs elöl fogam, mert a Sanyi kiütötte."
Random férfi a Mónika showból: "De Maúnika! Nekem meg azér nincs, mer cserébe a Mari kiütötte az enyimeket is!"
Közben a fidesz embereinek már nem is kell vállalniuk a felelősséget, mert ezt már senki nem követeli, mert mindenkit leköt a bulvár-show.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!