Varga Juditot mivel zsarolhatja a Fidesz, hogy még mindig mellettük áll, és nem a volt férje mellett?
Megkapta azt a hájfejű Windischt díszpasinak, meg gondolom vele az egzisztenciát, a pénzt, amit magától nem tudna előteremteni.
(A Peter Griffin-hasonmás Windisch meg gondolom örül, hogy egyáltalán nőhöz jutott.)
" Magyar Peter egeszen biztosan nem bantalmazta, hiszen akkor a birosag nem itelte volna meg szamara a gyermekfelugyeletet a valasukat kovetoen."
Volt arra példa Anya a 3 gyermeket otthagyta az apára. Több hónapig, nem érdeklődött a gyerekek után. Aztán elkezdett érdeklődni, lett egy tárgyalás, újabb.. És az apának ítélték. Erre szépen " ellopta a gyerekeket a suliból, oviból ".
Van az a pénz, amikor a bíró megítéli.
És aki nézte a Hajdú Péter - Varga Judit interjót, az hallhatta, hogy átengedte...
Mert beígérte elpereli tőlem...
"Volt arra példa Anya a 3 gyermeket otthagyta az apára. Több hónapig, nem érdeklődött a gyerekek után. Aztán elkezdett érdeklődni, lett egy tárgyalás, újabb.. És az apának ítélték. Erre szépen " ellopta a gyerekeket a suliból, oviból "."
És te úgy gondolod, hogy Varga Judit esetében ez teljesen életszerű? Hogy Varga Judit hónapokra ott hagyja Magyar Péternél a gyerekeket és rájuk se bagózik? Aztán emiatt Magyarnak ítélik a gyerekeket, és az igazságügyminiszter ezért ellopná a gyerekeit az oviból? Te tényleg életszerűnek találnál egy ilyen sztorit? :)
Szektás kérdésre többnyire szektás válaszok.
Magyar-hívők, csak remélni tudom, hogy az életben nem vagytok ennyire naivak, mint ahogy az itteni véleményeitek alapján latszik.
Ahogy Varga Judit is hitt abban, hogy menthető a kapcsolata, a sok csalódás ellenére ti is mindig új erővel hisztek az aktuális bálványotokban. Míg egyik esetben a család és a gyerekek nevelése volt a tét, nálatok nulla. Míg Varga Judit látta a problémát, igyekezett megoldani, ennek érdekében elment a falig - ezzel szemben nálatok olyan kemény szemellenző van, hogy az valami hihetetlen. Egy időben Jakab Petya volt a legnépszerűbb ellenzéki "politikus", máskor meg a kis Fegyőr, egyem a buta fejét... ez mindent elmond rólatok!
Nem fogja otthagyni.
Szerintem nem értetted a " párhuzamot ", amit írtam.
Van az a bíróság, hogy úgy dönt, " láthatási joga van ".
Nem vagyok jogtudor, csak ilyen szavakkal tudom leírni...
"Ha ez igaz lenne amit állít, akkor pl miért várt volna eddig?"
Vagyis szerinted aki azt állítja, hogy bántalmazó kapcsolatban él, az mind hazudik, mert miért várna, hogy kilépjen belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!