Van még szükség (igény) demokráciára Magyarországon?
A szavazni elment választópolgárok 53%-a szavazott a Fideszre.
És ez a nép hány százaléka?
Ennyi ember tényleg elment, vagy csak levelet küldött valaki a nevükben?
Ennyi ember tényleg elment, vagy busszal szállították oda?
Ennyi ember tényleg így szavazott, vagy csak így szavaztatták?
Ennyi ember tényleg a népből jött, vagy csak ide költöztették?
"És ez a nép hány százaléka?"
A választasra jogosultak kb. 40%-a.
"Ennyi ember tényleg elment..."
Ezeket a kérdéseket minden egyes ország minden szavazásánál feltehetnéd.
Engem nem érdekel minden egyes ország választási rendszere, csak Magyarországé, és így csak erre vonatkozólag tettem fel a kérdéseimet.
(Csendben jegyzem csak meg, hogy néhány ország választásairól tudok valamit, de ekkora disznóságok csak kevés helyen fordulhatnak elő.)
És miért tetted fel nekem ezeket a kérdéseket?
Azt nem tudom, hogy Neked tettem-e fel ezeket a kérdéseket?
Ha #9-et te írtad, akkor Neked, de akkor világos az is, hogy miért.
Igen, én írtam a #9-et. És nem világos miért tőlem kérdezed. Ha célozgatni akarsz valamire, akkor válaszold meg te magad a kérdéseidet.
Írd le, hogy hány ember lett felbuszoztatva, befenyítve, a nevében levél feladva, ideköltöztetve.
Tehát nem tudod megválaszolni magad sem. Vagy olyan nevetségesen kicsi a szám, hogy inkább le se akarod írni.
Mármint kinek a részéről kérded?
Az agymosott 80 éves posztkádárista nyugdíjasok, a léhűtő cigányok, meg a NER-lovagok részéről?
Nyilván nem.
A dolgozó, tanult, normális életet és állapotokat kívánó állampolgárok részéről?
Nyilván igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!