Mennyit számít neked, hogy milyen ember leplezi le a korrupciót?
Figyelt kérdés
Kevesebbet ér egy erőszakos ripacs által közzétett leleplezés, mintha pl. egy apáca tette volna? Vagy esetleg még hitelesebb, hisz csak újra kiderült, hogy a nagy családcentrikus-katolikus Fidesz emberei agresszív nőverők, alkoholisták, melegek, korruptak, stb közül kerülnek ki?márc. 28. 10:35
1/7 anonim válasza:
Hát ha az illető hazudós, nem biztos hogy hiszek bármiféle "leleplezésnek".
Magyar Péter pedig viszont eddig semmit nem leplezett le, inkább becsapta azokat, akik hittek neki.
2/7 anonim válasza:
A korrupció közügy. A magánéleti szennyesük a magánügyük.
3/7 anonim válasza:
Nekem csak akkor szimpatikus, ha szőke. Viszont ha azt nézem, hogy általában kiderülnek korrupt, bűnös ügyek, akkor szimpatikus még akkor is, ha előtte benne volt. Mivel 90-es években voltam kisebb ilyen ügyekben, /korrupció/ jó eséllyel, ezeket csak az tudja leleplezni, aki kiugrik belőle, mivel minden résztvevőnek az az érdeke, hogy ne derüljön ki. A korrupció az egy kivételes bűncselekmény, mert minden résztvevőnek haszna származik belőle.
4/7 anonim válasza:
Ha valakinek a mostani Magyar Péteres mizéria után esett csak le, hogy itt valami nincs rendben a kormányzat körül, az nem sok jóval kecsegtet az illető helyzetfelismerésével kapcsolatban.
5/7 anonim válasza:
Régóta ismert, közismert dolgot nem lehet "leleplezni", az köztudott.
6/7 anonim válasza:
Nekem mindegy ki leplezi le a korrupciót.
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindegynek kellene lennie. Ez nyilván nem mentesíti azon erkölcstelenségektől amiket korábban ő maga is elkövetett de ha már valaki felrúgta a szarosvödröt akkor kit érdekel ki volt, boruljon az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!