1/13 anonim válasza:
közpénzből fizetett, gondolkozni nem akaró propagandisták
2/13 anonim válasza:
Jobboldali influenszerek. Deák Dani, Déri Stefi, Bohár stb.
3/13 anonim válasza:
Tiz milliárdokból pénzelt szélsőségesen demagóg, aljas kormány propagandísták.
4/13 anonim válasza:
A megafonosok olyanok az újságírókon belül, mint mondjuk az ellenőrök a bkv-n belül. Irritáló,ki ha én nem, kivagyi nagyképű stílus, osztják az észt a semmire, a valódi problémás eseteket nagy ívben elkerülik és inább a normális embereket vegzálják.
5/13 anonim válasza:
Varga Judit 2020.
"Amikor azt mondom, hogy fontos számomra a családvédelem, annak hitelt ad, hogy látják, szeretem a gyerekeimet, a családot, hiszen magam is szerető családban nőttem fel."
"Hozzászoktunk a férjemmel ahhoz, hogy flexibilisen álljunk hozzá a mindennapokhoz. A sok humor, szeretet és rugalmas nevelés segíteni tud átvészelni a nehéz pillanatokat. "
6/13 anonim válasza:
5: Nagyon jó idézet, azért már ebből ki lehetett találni, hogy bajok vannak. (Nehéz pillanatok.)
7/13 anonim válasza:
Undorító kis sunyi gerinctelen hátsónyalók, olyanok mint az átlag fideszes, csak sokszorozva
8/13 anonim válasza:
Állami pénzből fizetet népbutítók.
9/13 anonim válasza:
A te pénzedből fizetett propagandisták, akiknek első számú célja, hogy a kormánypropagandát és adott emberek lejáratását eljuttassák az ország legeldugottabb zugába is.
10/13 anonim válasza:
Szeméttelepről összeszedett hulladékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!