Mit szóltok Varga Judit interjújához a Frizbiben?
Hazudik :(
Egy valóban bántalmazott nő az életben nem mondaná, hogy ne csinálj semmit, amíg nem állítasz magad mellé pár embert.
Ha nem hazudik, akkor pedig egy utolsó, alja anya és politikus, mert semmit nem tett, hogy védje a gyerekeit és a többi nőt.
Ez pont olyan mint amikor szakítasz egy hisztis tini csajjal. Amig együtt vagytok minden tetszik neki, de ha szakítasz vele akkor kitalálja, hogy minden mennyire rossz volt és kb csak hibád van stb...
Amúgy nem értem, hogy miért várta bárki is, hogy majd bármi érdemleges legyen hajdupéter műsorában xD
Most ismerte be, hogy végighazudta a teljes szolgálati idejét, amikor letette a nagyesküt, hogy nálunk a család védelme rendben van és a jogi szabályozás egyértelműen kizárja, hogy egy bántalmazó szabadon terrorizáljon bárkit.
Nem tudom, ez nagyobb szégyen-e vagy ha most hazudik, mint a vízfolyás...
kamu az egész!
De egész ügyes alakítás volt. Szerintem az elmúlt hetekben színjátszó leckéket vett a nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!