Elhiszitek Varga Juditnak, hogy Magyar Péter exférje terrorizálta, verte, megfélemlítette?
Egyáltalán õ írja ezeket a nem pont rá jellemzõ szövegezésû posztokat?
Igaz lehet? „Könnyeit nyelve, összekuporodva“ rettegett, verte, szidalmazta, terrorizàlta Magyar Péter?
Én nem ismerem egyiket sem személyesen, nem tudom, milyen emberek ők, akár igaz is lehet, de az is lehet, hogy hazugság.
Viszont, az a szép ebben, hogy, ha igaza van, akkor Pintér Sándor alkalmatlanságát jelenti ez az ügy, ha nincs igaza, az meg Rogán Antalét és mindkét eshetőségnél 0rbán Viktornál lyukadnánk ki. Itt az ideje lemondani főni.
“Egyáltalán õ írja ezeket a nem pont rá jellemzõ szövegezésû posztokat?
”
6.-an kezelik az oldalát (de hogy neki van-e FBje azt nem tudni, tehát lehet hogy a 6.-ban benne sincs, de, hogy 6.-an kezelik az 100%.
Te is le tudod ellenőrizni
Egyszer Judit mondta még régen, hogy egy sárkányölő férfit keresett és megtalálta.
Ha Varga Judit egy sárkány akkor tényleg megtalálta :)
“ Eddig nem cáfolta MP”
Mert csak az állampárt médiát figyeled!!!!
Több alkalommal elmondta, hogy NEM!!!
Emlékszel? Ugyan ezt tettékek Juász Péterrel…
Most láttam, hogy Báyern München is beleszállt, MP-be, szerinte 10 éve tudtak erről. 10 évig hagyták, hogy Varga egy ilyen ember mellett élljen és miniszter legyen belőle? :D
Nem lennék most belbiztonság és jogász :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!