Lemond a főügyész azok után ami ma kiderült, hogy Rogánék belenyúltak a Völner-Schadl-ügy nyomozati iratai?
" az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nem csak jogi, hanem fizikai képtelenség, és valamennyi, az ügyészségen megjelenő adat és annak sorsa keletkezésétől kezdve dokumentálva van."
"Ha észleled, hogy valami nem igaz, amit rólad írnak, és nem bizonyított, az nyilván nem szerepelhet a peranyagban."
Wow, mik vannak. Csak kérdezem, hogy olyan mikor fordulhat elő, hogy én hozzáférjek a peranyaghoz és láthassam, hogy mások milyen vallomást tettek rólam? Van erre valami formanyomtatvány? És akkor ezt most a vádemelés előtt, vagy után tudom megtenni? :D
Na, hát ez tök jó #12-es! :D
Ha lehet helyesbíteni és az ügyészségen minden dokumentálva van, akkor ebből egyenesen következik, hogy a helyesbítés is dokumentálva kell hogy legyen. Hol lehet ezt megtalálni?
" Ez nem belenyúlás, hanem helyesbítés kérése. "
Tehát ha én teszek egy terhelő vallomást xy politikusra az ügyészségen ő besétál elolvassa majd szól az ügyésznek helyesbítsék már a vallomásom mert nekem így nem tetszik. Életszerű ?
Hallgasd meg a felvételt:
"...Kihúzattak dolgokat.... Magukat kihuzatták..."
"...Javasolták az ügyészeknek, hogy mit kéne még kihúzni..."
"...Az ügyészségen belül Polt nem ura a helyzetnek..."
Ha szerinted ez nem azt jelenti, hogy belenyúlnak, tehát befolyásolják politikailag a bíróságot akkor autista vagy, mert hiányoznak alapvető kognitív képességeid.
Azt meg azért mondta, hogy Polt nem ura a helyzetnek mert voltak ügyvédek (mint akik a pedofil ügyet leleplezték) akikben még van becsület és így Völnert már nem tudták "megmenteni" és elindult a nyomozás. Akkor lett volna Polt Péter ura a helyzetnek, ha sikerül az egészet eltusolni...
Tehát így működik a magyar ügyészség. Érted ezt?
Úgy tűnik legalizálni akarják az ügyészségi munkába való belepiszkálást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!