A balosok miért nem tekintik morális iránytűnek a kereszténységet?
A kérdésed egy kérdésbe rejtett állítás. Semmi köze nincs egy kérdéshez, hanem hazug módon próbálsz kijelentést tenni.
Balog Zoltán féle kereszténységre gondolsz többek között, aki pedofil bűnsegédjét mentette fel?
Vagy a fidesz féle kereszténységre, ami 14 éve minden létező keresztény erkölcsöt megszegett?
"Csakhogy a melegség nem úgy működik, hogy én most eldöntöm, érdemes-e kékre festetnem a hajam, vagy sem."
Szerintem pár radikálist kivéve a többség itt most az LOBBIRA gondol, a népszerűsítésére a dolognak. A Netflix propaganda, felvonulások, kvóták, szándékos polgárpukkasztás, határok feszegetése és hasonlók.
Vannak az életben olyan dolgok, amikben nincs középút és ha igazán nem csúfolnák meg sokan a liberális értékeket a woke agymenéssel, akkor felfognák, hogy ahogy most is élnek törzsek pl. Pápua Új-Guineában és nem zavarnak senkit (most direkt szélsőséget mondtam) el lehetne fogadni az "élni és élni hagyni" keretében, hogy valaki nem szeretné, ha az ő gyerekét is érzékenyítenék és csupa nemváltóval együtt járna egy osztályba vagy Pride-ot kéne néznie meg kvótatranszikkal kellene csak azért együtt dolgozni, mert KVÓTA. Tehát nem a szaktudás, nem a szakértelem, hanem azért van ott, mert kötelező kvóta.
Ahogy régi klasszikus műveket sem kéne átírni, mert ez már a bolsevik történelemhamisítással meg a babiloni könyvtár leégetésével ér fel, hogy az adaptációkban, remake-ekben szándékosan kvótázunk. Már a 90-es években volt is erről egy vicces részlet valamelyik horrorparódiában, hogy "Rám ne nézz, én vagyok a kötelező feka a filmben, nekem csak annyi a dolgom, hogy..."
Aztán ma meg már egyre alattomosabban csinálják. Ahogy az interracial plakátokat is és minden mást. Szépen lassan kúszik be a köztudatba, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb és legnormálisabb, leginkább követendő dolga.
A saját nemhez vonzódás betegség. A betegeket NEM morális és NEM erkölcsös bántani vagy megbélyegezni. Főleg ha nem fertőző (mint a covid, amitől a ballibsik rettegtek a legjobban és követeltek náci karanténszabályokat meg kényszeroltást).
De ettől még a ló másik oldalára átesve sztárolni és népszerűsíteni sem, meg olyan társadalmi asszociációkat kialakítani, amik később sztereotípiák lesznek, mint a hímnemű meleg fodrász vagy műkörmös (hiszen ezek női szakmák) vagy a meleg dadus, bébiszitter, idősgondozó (hiszen empatikusan ezek is ilyen női szakmák, sőt, a aki férfias az már gyanús) vagy a másik oldalon a tomboy/leszbikus férfias szakmák művelői, hiszen az meg olyan vagánycsajos-férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!