Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali sajtó most miért...

Baloldali sajtó most miért nem véd egy nőt akit bántalmazott a férje?

Figyelt kérdés

Máskor mindig ugranak az ilyen témára, de most Magyar Pétert valami szentnek titulálják akiről mindenki hazudik és csak ő mond igazat.

Tényleg ennyire vakon hinni kell annak amit mond és mindenki más hazudik róla? Kicsit büdös ez így.

Ahogy a közmondás tartja, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.

Ugyanúgy ahogy abban is biztos van valami amit Magyar Péter mond a Fidesz belső ügyeiről, úgy abban is, hogy Magyar Péter nem az az ártatlan bárány aminek beállítja magát. Ez mondjuk látszik a viselkedésén is.

márc. 26. 16:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
#29: Csak azt felejted ki belőle, hogy a felesége az akkori igazságügyi miniszter, a családi beszélgetés meg arról szólt, hogy a kormány maffiamódszerekkel befolyásolja az ügyészséget.
márc. 26. 18:27
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

"Na itt látszik megint a balos elvakultság a témában."

Akkor hívjad családi beszélgetésnek, mit bánom én, de az abban a "családi beszélgetésben" elhangzottakra csak reagálni kellene valamit, nem?

Továbbra is ott állunk, hogy amit Magyar Péter megfogalmazott, amögött most van egy hangfelvétel. Amit pedig Varga Judit fogalmazott meg, amögött meg nincs semmi.

márc. 26. 18:28
 33/40 A kérdező kommentje:

Egy nő akit bántalmaznak nem sok esetben szokta tudni rögzíteni ezen eseményeket.. nem éppen ez a gyakorlat. De kivánom neked, hogy ha lesznek lányaid akkor egy ilyen féreg majd verje és bántalmazza őket és vonja meg a vállát mindenki, hogy de hát hol a felvétel?

márc. 26. 18:33
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

#34: Nosza, akkor csak úgy meg lehet vádolni bárkit bizonyítékok nélkül. Én meg azt kívánom neked, hogy legyen egy olyan feleséged, aki majd kitalálja, hogy megerőszakoltad. Majd akkor meglátod, hogy milyen jó is az.

Amit biztosan tudhatunk, hogy a kormány korrupt gazemberek gyülekezete. Ezt nem hagyjuk annyiban, ennyi volt!

márc. 26. 18:37
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő akit bántalmaznak nem sok esetben szokta tudni rögzíteni ezen eseményeket"

Miért nem? Fejtsd ki, mert nem értem.

"De kivánom neked,"

Nem tudom miért kívánsz nekem és a családomnak rosszakat, miközben csak kérdéseket teszek fel. Én sem kívánom neked, hogy egy volt párod kitalálja rólad utólag, hogy bántalmaztad, és amikor kérnél akárcsak egy kicsike alátámasztást is, akkor annyit kapj válaszul a bírótól, hogy "nem éppen ez a gyakorlat".

márc. 26. 18:42
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Engedjétek el. Gondolom ugyanúgy ahogy Jutka oldalát is 6-an kezelik, erre az oldalra is rá lettek állítva a pártkatonák.
márc. 26. 18:57
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Jól kérdező, dühöngjél csak. Sajnálom, hogy egyszerű kérdések ilyen reakciókat váltanak ki belőled, remélem egynapon majd jobban leszel.
márc. 26. 19:00
 38/40 anonim ***** válasza:
#39 Olyan ideges, mindjárt el is veri az asszonyt, aztán megerőszakol egy gyereket.
márc. 26. 19:07
 39/40 DK-s ***** válasza:
77%

De úgy egyébként, mégis mi a francról beszélgetünk?

Petike az első pillanattól röhög azon, hogy ROGÁN mennyi baromságot hord össze Juditka profilja alatt.

Most először hallgattam meg Magyart. Az emberismeretem szinte soha nem csal meg. Minden szava igaz.

márc. 26. 19:18
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Csőlátású, buta ember vagy kérdező, teljesen felesleges vitatkozni veled.
márc. 26. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!