Hol hallgatható meg Magyar Péter beígért bizonyítéka ami miatt még ma lemond a kormány és atombomba erejű?
Én csak egy 2 perces hangfelvételt találtam egy családi beszélgetésből, ahol semmi konkrétum nem hangzik el és konkrétan mint egy vallatáson Magyar Péter adja Varga Judit szájába a szavakat és direkt úgy kérdez, hogy csak rossz válasz legyen de még így is gyengére sikerült.
Vagy ez lett volna az a bizonyos atombomba ami buktatja a kormányt és ezzel a felvétellel haknizott már hetek óta? Ha igen az elég sajnálatos mert ez petárda volt nem atombomba és senki nem bukik miatta maximum a lufiját pukkasztotta ki..
Az, hogy te ezt képzeled bele, az édeskevés. Magyar Péter konkrétan a szájába akarta adni a szavakat, kínos volt hallgatni is.. legalább olyan felvétel lett volna ahol ő csendben van és csak Judit "vall", de konkrétan a kevesebb mint 2 percből több mint a felében Petike kérdezgeti meg próbálja szájába adni mit mondjon, szánalmas.
A mellébeszélést te folytattad le most, de kár is többet válaszolnod, berekesztettem a reagálást a csőlátású csürhére, akiknek fingjuk sincs se a poltikáról, se semmiről, csak sz*r az életük és emiatt a Fideszt okolják és attól várják a megváltást, hogy majd jön egy új kormány és nekik is kolbászból lesz a kerítés, ahelyett, hogy tennének saját magukért.
Galambokkal nem sakkozok, vita lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!